Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niz događanja

Bogat program 'Ljetnih večeri na Korzu'

Mladen Karlić
Goran Ferbezar/PIXSEL
30.05.2014.
u 20:48

Na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je program manifestacije za lipanj, a uz predstavnike Udruge na konferenciji je nazočio i vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić

Udruga "Za vinkovački korzo", koja okuplja ugostitelje Pješačke zone, organizator je manifestacije "Ljetne večeri na Korzu" u sklopu koje će se za ljetnih mjeseci održati niz događanja na ovoj središnjoj gradskoj lokaciji.

Na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je program manifestacije za lipanj, a uz predstavnike Udruge na konferenciji je nazočio i vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić i direktorica Turističke zajednice Grada Vinkovaca Martina Matković. Vatroslav Luburić, Marko Popović te Branimir Božanović u ime Udruge najavili su početak glavne ljetne atrakcije otvorenog disca i podizanje velike disco kugle u pješačkoj zoni.

- Ovo je zanimljiva priča jer prvi puta velika disco kugla u centru Vinkovaca i glazba osamdesetih, a sve to na otvorenom - najavio je Luburić, a Popović i Božanović podsjetili su i na Dječji korzo, manifestaciju za djecu koja je započela proteklog vikenda i u kojemu nedjeljom, u pješačkoj zoni za sve mališane dolaze klaunovi, mađioničari,a tu je i pravi mini disco.

- Naravno, imat ćemo i organizirani prijenos svjetskog nogometnog prvenstva, no tu je i niz drugih sadržaja kulturnih, sportskih i glazbenih o čemu ćemo redovno izvještavati na našim Facebook stranicama - rekao je Popović. 

Ugostitelji su pozvali i sve ostale gradske Udruge koje imaju želje pokrenuti projekte tijekom ljeta da im se priključe u obogaćenju ljetne ponude sadržaja Grada na Bosutu.

- Želja nam je okupiti aktivne udruge te raditi zajedno na projektima  koji će se održavati tijekom ljetnih mjeseci. Svi imamo isti cilj – obogatiti ljetna događanja u gradu - zaključio je Božanović, a i gradonačelnik Karlić podupro inicijativu.

- Kada smo radili ovu pješačku zonu, želja nam je bila upravo da bude centar zbivanja u našem gradu, stoga je ova inicijativa ugostitelja nešto što svakako podržavamo i uključit ćemo se i sa svojim projektima te ćemo na taj način zajednički našim sugrađanima omogućiti sadržajnije ljeto u gradu - obećao je gradonačelnik. Martina Matković, prva osoba vinkovačkog turizma drži kako ovakvi sadržaji mogu obogatiti i vinkovačku turističku ponudu.

- Svakako podržavamo ovu manifestaciju, a ugostitelje smo uključili i u neke naše projekte koji su u planu. Za početak Rimska gozba, dio manifestacije Rimski dani podržat će se upravo ovdje u pješačkoj zoni u suradnji i s ovom Udrugom - rekla je Martina Matković direktorica Turističke zajednice Vinkovci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije