Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SU SE ZABAVILI

Piloti Boeinga preletili 24 tisuće kilometara kako bi nacrtali svoj potpis

Foto: Screenshot
03.08.2017.
u 17:25

Let je trajao oko 18 sati, a ovo nije prvi put da se Boeing odlučio za malo umjetničkih manevara...

Nekoliko pilota Boeinga odlučilo se okušati u umjetnosti prošlog četvrtka.

Preletili su preko 24 000 kilometara kako bi nacrtali ilustraciju Boeinga 787 Dreamlinera iznad Amerike na radaru leta. Let je trajao oko 18 sati, a ovo nije prvi put da se Boeing odlučio za malo umjetničkih manevara...

Dizajn zrakoplova, čija su se krila protezala od Texasa do Michigana, obuhvatio je 17 zrakoplovnih baza i dodirivao čak 3 vremenske zone.

Boeing se želio zabaviti na testu svog Dreamlinera kako bi isprobali novi tip motora, Trent 1000 TEN. Ovi novitet moraju proći još mnogo testnih sati prije nego se počnu koristiti na komercijalnim letovima.

Komentara 2

DU
Deleted user
17:30 03.08.2017.

Što bi naši susjedi rekli:"Dokon pop, i jariće krsti".

DE
deda1234
20:36 03.08.2017.

zakaj se vozili moli to napravit u bojanki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije