Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kina
Povratak na članak

Blokirali stranice da Kinezi ne mogu čitati intervju

Novinari WSJ-a slali su na desetke pitanja na temelju kojih su kojih su kineski službenici prikupljali podatke za odgovore

Komentari 7

XA
xaron
06:15 23.09.2015.

Pa i nasi mediji objavljuju samo ono sta im vlada naredi. Nema tu nikakve razlike izmedju nas i Kineza.

VL
XA
xaron
06:12 23.09.2015.

Pa i nama su blokirane informacije. Niti jedan list nije prenio da su Grci zaplijenili 2 kontejnera humanitarne pomoci za izbjeglice koji su sadrzavali 500 pusaka i 500000 metaka, nema slika sa turskih cesta kojim se krece nepregledna kolona prema zapadu, da su Kurdi optuzili za ratne zlocine Sirijca slavnog po tome sto mu je madjarska novinarka podmetnula nogu, da je otac preminulog djecaka nadjenog na plazi osobno upravljao plovilom, da roditelji placaju tisuce eura za prevoz do Grcke i Italije , ali ne daju 3 eura za djecije life jackets......... Koja je sad razlika izmedju nase demokracije i kineske diktature ? Nikakva.

VL
Avatar intimus500
intimus500
09:51 23.09.2015.

to nije novost ... to je kineska praksa.

VL
Avatar mason
mason
03:11 23.09.2015.

Crvena demokracija .Komunjare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.