Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONLINE KUPOVINE
Povratak na članak

Bliži se Crni petak, MUP upozorava na što morate paziti

Plaćajte samo kada ste spojeni na sigurnu internetsku vezu, izbjegavajte besplatni ili otvoreni javni WiFi, jedan je od savjeta.

Komentari 5

AN
Antiflašist
18:51 21.11.2018.

Jedini koji varaju su politicari i novinari, vijest da švica nece potpisati Marakeš negdje u zadnjo ladici, takoder izgleda da pripremaju kasarnu u Petrinji za prihvat migranata, kojih? Bozinovic kaze da ih nema.

VL
ET
etizop12
20:14 21.11.2018.

obratite se svojoj banci kažu u mupu? što će banka napraviti? jedino može zahtjev za povrat novaca ali možes staviti sol na rep drugoj strani ako su te prevarili

VL
ZA
Zagorec101
21:47 22.11.2018.

ma koji crni petak, meni je crni svaki dan, gledam dali ću imati kaj dati jesti djeci, neka svi pokušaju samo jedan mjesec preživjeti sa samo 2600 kn. svi dani budu crni.

VL
DI
Diosiario
13:25 22.11.2018.

Baš sam ponosana na sebe što sam totalno imun na te američke idiotske bezvezarije. A taj crni petak je posebno bolesna idiotska bezvezarija kojom se ljudsko dostojanstvo srozava ispod minimuma, i nitko živ me ne može uvjeriti da se to to ne čini planski i s namjerom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.