Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jačaju vojsku
Povratak na članak

Blic: Zašto se Srbija naoružava kao da sutra počinje rat?

Srbiji su samo Rusija i Bjelorusija poklonili ukupno 14 migova 29 u čiji će remont uložiti stotine milijuna eura

Komentari 136

DU
Deleted user
11:42 29.01.2017.

Vučić kaže da Srbiju više nitko "neće smeti da napadne", pa se zato naoružavaju. Isto tako, više nikada ne će biti moguća "Oluja", jer će oni biti naoružani. Vučić, naravno, bulazni, jer su mu "Maslenica", "Bljesak" i "OLuja" bili poredd cijelog srpskog naoružanja (JNA, Arkanovci, Beli orlovi, četnici, ovi i oni...), dapače, "ceo banjalučki korpus" je pao kao gnjila kruška. Znači, imali Srbi oružje ili ne, isto im se piše. Završit će u Crnome moru kad krene Hrvatska vojska, ako budu "čačkali mečku".

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:49 29.01.2017.

Nikad ali zaista nikad neće imati srce za ljubav prema svome narodu. samo misle pljačkom proživjeti život a tako se ne živi život. pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
12:41 29.01.2017.

Rado Srbin ide u vojnike...dva ga vuku a trojica tuku..

VL
RE
REYAM
15:32 29.01.2017.

Rusija i Bjelorusija se rješava smeća i otpada.

VL
BE
Belgrade
14:11 29.01.2017.

Ja sam radio u Blicu i bio sam urednik. Zato mi je smešno kada se objavi ovakav tekst na sajtu Večernjeg, jer je u pitanju dvostruki spin. Prvo, "vojni analitičar" Radić je bio niko i ništa dok ga nije izmislila TV B92 koja je nastala u Rumuniji za vreme Slobodana Miloševića uz finansijsku podršku iz USA. Dalje, vlasnik portala Blic koji je objabio ovu ali i desetine sličnih antisrpskih i antiruskih "informacija" je brigadni general Petreus, bivši direktor CIA. Pa onda tu informaciju preuzme večernji koji je malo skrati. Činjenice su sledeće: 1. Vučić je i dalje ljubitelj NATO i EU, zato pola godine sa njim neće da se vide ni Medvedev ni Putin, a Putin je imao vremena da se vidi sa Dodikom. 2. Vučić je aktivno podržao u kampanji Hilari Klinton pa sada zna da je otpisan od Trumpa i pokušava da se približi Rusima ali kako ih je nekoliko puta slagao od toga neće biti ništa. 3. Nije slučajno da Belorusija poklanja 2 aviona više nego Rusija i dva skupocena sistema BUK dok Rusi osim migova poklanjaju zarđale tenkove i borna kola iz 60-tih godina prošlog veka. Najnovija informacija jeste da su hrvatski poslanici u EU parlamentu podneli zahtev da se u BiH formira treći kanton dok zvanični Zagreb i dalje vodi politiku jedinstvene Bosne i zlih genocidaša iz RS.

VL
AM
Axis Mundi
12:58 29.01.2017.

ne znam kako vama, ali što je Hr tiče, stalno se nešto piše i govori u "vojničkim terminima", te migovi, te tenkovi i hekikopteri, te parada ove ili one vrste, te obavezan vojni rok...više se bavimo našim problemima, a ne što stalno gledamo u tuđe dvorište. treba razlikovati "zaštitu nacionalne sigurnosti" i "vojnu tajnu" od huškanja i propagande. znamo kako je ovo potonje završilo. dosta više iskompleksiranih i opasnih huškača, ma koji i ma gdje bili.

VL
JZ
jzadra17
11:38 29.01.2017.

Narod im umire od gladi a oni kupuju oružje.

VL
NA
navijeke
14:29 29.01.2017.

Osobno bih volio da Srbija nabavi bar pet-šest eskadrila "dvajsdevetki" jer samo troškovi hladnog pogona bili bi dovoljni da nam susjedi zaborave na bilo kakve vojne akcije kroz dugi niz godina.

VL
BE
berava
16:35 29.01.2017.

Usput bi mogli obnoviti industriju traktora i prikolica,zlu ne trebalo.

VL
MM
m.muharremi
21:06 29.01.2017.

Ne , ovoga puta neću nis komentirati , ne želim komentirati ni interviju šefa kosovske diplomacije Envera Hoxhaj. Ovoga puta oprosticu se od portala VL ukazujući poštovanje i zahvalnost sto mi je pružio priliku na kratko da se izrazim i prenosim putem portala svoj vidjenja određenih pojava i problema iz kosovske perspektive . Razlog mog povlačenja jeste da skoro svi moji komentari bili brisani , a potom , po nekom pravilu koja ne piše u "poštivanju pravila komentiranja". bio isti dan blokiran.Procjenio sam da ne vrjedi vise ostat ako , tu gdje komentiram nisam dobro dosao ( ja to tako tumačim ) , te rad toga odlučio se povlaciti od bilo kojih daljih mojih komentiranja u portal Večernjaka .Naravno da neću odustati od redovnog praćenja svega intersantnoga iz dnevnog tiska VL. Zvanicnicima VL i svim onima koji su me podržavali ali , i onima koji se nisu sa mnom slagali želim sve najbolje, dobro zdravlje i puno uspjeha u svojim poslovima i životu uopće ....ZBOGOM portl. VL..

VL
SA
samograd
13:55 29.01.2017.

To je njihiva logika ne žele živjeti u miru ako je mir onda moraju nekog jahati ili ugnjetavati . Rat i zveckanje oružjem je pitanje srpskog mentaliteta ,time žele popraviti svoju političku poziciju . Ekonomija i gospodarstvo je njima zadnjanja rupa na svirali ,jedino kad uzimaju od drugih to je njihov gospodrski plan.

VL
KA
kapunjohan
14:00 29.01.2017.

ako ih naoružavaju svi, rusi amerikanci i neki drugi, protiv koga se to treba onda boriti ili protiv susjeda ili protiv svemiraca- neznam kuda vodi da slijepota srbskog naroda pa i međunarodnih čimbenika.Pamet u glavu i ,,motiku,, u ruku i radom do boljega života a ne ratovanjem , pljačkom i ubijanjem za tuđi račun kao i uvije.

VL
DU
Deleted user
15:52 29.01.2017.

Srbija nema para za adekvatne plaće svojih vojnika koji muku muče sa egzistencijalnom ali za će uložiti milijune u obnovu vojne opreme.

VL
AS
ante_slavonac
19:09 29.01.2017.

još jedan u nizu članaka koji unosi pomutnju u medijskom prostoru RH,ČETNIKOVANJE na VL ostaje u prvom planu,

VL
AP
apolon
17:13 29.01.2017.

Pogledajmo cinjenice...MIG 29 imala je do 2003god i Njemacka kada je iste godine prodala Poljskoj te 22 letjelice za 1Euro Rusko botbeno zrakoplovstvo je nakon pada MIGa 29 blizu Astrahana i drigog pada blizu Krasnodara iste godine posve iskljucilo iz iz ratne avijacije pa oni sluze kao skolski zrakoplovi osim modernije varijante MIGova u mornarici npr.Admiral Kuznjecov...da nesto vrijede ne bi ih Njemacka prodala za 1Euro ili Rusija poklanjala Srbiji!!!!

VL
DU
Deleted user
14:47 29.01.2017.

Zato što su u srbiji na vlasti ratnički radikali iz devedesetih. To im je u krvi.

VL
PH
Petarstijena-HR
17:56 29.01.2017.

Recite tom Dodiku i Vučiću da ako započmu rat da će im se suditi za ratne zločine po međunarodnom pravu, a ako ne budu pogubljeni od vlastitog naroda....

VL
Avatar jumanji
jumanji
16:40 29.01.2017.

neka se naoružavaju to je njihovo prirodno pravo. kao da spavamo.

VL
IN
inbox
21:26 29.01.2017.

ne treba se bojati srba. sve ratove su izgubili

VL
40
402
17:34 29.01.2017.

Sjecate se nedavnog pada ruskog Tupoljeva154 kod Socija i pogibije cijelog orkestra.E da sad se Srbiji poklanja nesto jako vrijedno od Russia dok Russian army se vozi u mrtvackim sanducima????Zakljucak za pametne.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.