Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevoljni monarh

Blic: Srbin ima snimke orgijanja švedskog kralja

švedski kralj u lovu
Reuters
08.11.2010.
u 09:14

Vlasnik noćnih klubova u Švedskoj Mile Marković (49) tvrdi da će snimke orgija objaviti na internetu

Vlasnik više noćnih klubova u Švedskoj Mile Marković (49), koji se u nedavno objavljenoj biografiji “Carl XVI. Gustaf - Nevoljni kralj” spominje kao organizator orgija švedskog monarha, tvrdi da poseduje videozapise koji će potkrijepiti cijelu priču, prenosi Blic.

Marković najavljuje da će snimke orgija objaviti na internetu. Nedavno je izašao iz zatvora, gdje je bio jer je pokušao iznuditi novac od bivšeg tenisača Bjorna Borga, ucenjujući ga također objavom lascivnih videozapisa.  Marković je bio vlasnik noćnog kluba Power u Stockholmu koji je ponedjeljkom bio rezerviran za privatne zabave švedskog kralja, piše beogradski list.

Komentara 23

OB
-obrisani-
09:21 08.11.2010.

Blic: Srbin ima snimke orgijanja švedskog kralja a Slovenci imamo snimke one HDZ masovne orgije u \"Areni\" kada se opraštao veliki hrvatina i poštenjačina Dr. Sanader i svojima uz orgiranje obečaval da je sve OK, da je država stabilna i da se neče dati ni milimetra mora..

LA
las001vegas999
09:30 08.11.2010.

boli me dupe je ili nije plodio 24 sata na dan heheheheehehe-to interesira samo srbe kak je kralj mogev plodit tak dugo, pa on je kralj, hehheehheehehe i mala srbijica ima svoka \"kralja\" koj se nazdere rakije onda se poriga, popisa i sposere hehehehehehehehe kakav kralj hihihihihihhihihi

OB
-obrisani-
19:20 08.11.2010.

da ti hebem majku sugavu,ako ja znam na kom balkanskom nareciju ti pises...tako da ne vredi podjebavati se s tobom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije