Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontrola prerasla u jurnjavu

Bježao od policije i udario tri vozila: U autu imao 100 kilograma duhana

policija
ilustracija
14.11.2014.
u 13:45

Pri tome je 57-godišnji vozač teže ozlijeđen, a još tri osobe su lakše ozlijeđene.

Uobičajena kontrola prometa u Vukovaru jučer je prerasla u pravu filmsku scenu jurnjave za osobnim vozilom čiji vozač se nije zaustavio na znak zaustavljanja policijskih službenika.

Naime, jučer je, oko 18.30 sati, prilikom redovite kontrole prometa 57-godišnji vozač pokušao pobjeći policiji. Bježeći od policije on je, nedaleko od mjesta Trpinja, udario i u tri osobna vozila. Pri tome je 57-godišnji vozač teže ozlijeđen, a još tri osobe su lakše ozlijeđene.

U pretrazi vozila policija je pronašla oko 100 kilograma duhana koji je trebao biti prodan na crnom tržištu. Inače, ovo nije prvi put da policija u prometu, prilikom rutinske kontrole prometa, nailazi na osobe koje pokušavaju krijumčariti duhan ili cigarete.

>> Cijelu noć krao automobile po uzoru na igricu 'GTA'

Komentara 1

MX
Mister X
01:26 15.11.2014.

Bježao od policije i udario tri vozila: U autu imao 100 kilograma duhana; možemo slobodno reći; e sada si ga dobro popušio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije