Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za pokojnike
Povratak na članak

Bjelovarski pogrebnici zaratili su kao Laki Topalović i Bili Piton

Željko Kranjčec i Darko Pažur, vlasnici pogrebnih tvrtki, već neko vrijeme vode žestoku borbu za svakog pokojnika

Komentari 3

BE
belimo
18:59 27.01.2012.

Osobno poznajem sukobljene strane i mogu slobodno reći da g. Pažur ne radi po zakonskim propisima jer je jedino on zaposlen u svojem poduzeću što je nemoguče u ovom poslu. G. Kranjčec ima zaposleno oko 20 ljudi a od togaa 5 na pogrebnom poslu.

VL
SP
Spajki
18:17 27.01.2012.

tvrdeći da je Kranjčecova usluga skuplja jer potkupljuje različite “igrače” koji mu “nabacuju” posao. --------------------------- kakva komedija. sta, placa ljudima da umru pa da ih moze pokopat, ili kako li tocno funkcionira \"sredjivanje\" posla u pogrebnom poduzecu?

VL
AK
akil
18:56 27.01.2012.

Mislim da ako netko radi jeftinije jer sve je danas skupo,njemu treba dati i povjerenje.Lako je biti skup jer ukopati se pokojnik \"mora\",ali treba razumijeti i ljude slabijeg imovinskog stanja.Gospodinu Pažur moje čestitke,a ovaj skupi nek čeka potres ili sličnu katastrofu pa će biti posla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.