Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne štiti prava
Povratak na članak

Bjelovarska Hvidra traži ostavku ministra branitelja

- Smatramo kako Ivić nije stao u zaštitu naših zakonom ostvarenih prava te prava koja su posljedica stradavanja u Domovinskom ratu, čime stradalnici nisu privilegirani ni povlašteni - poručuju iz Hvidre.

Komentari 7

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
11:28 02.06.2010.

I vi ste stali na ludu gljivu. zar nisu povlqašteni svi oni lažni branitelj kji primaju visoke mirovine , a rata nisu vidjeli ? Svi oni koji su išli na PTSP, a nisu ludi i nisu ranjeni ? Takvih je najviše. HDZ je dijelio dok je mogao , a sada je basta ! Zdravi ste da biku rep možete iščupati ! Licemjern ste i pohlepni. Ima nas koji smo ratovali ne za privilegije nego od srca !

VL
DU
Deleted user
11:50 02.06.2010.

tuta bugarin

VL
DU
Deleted user
12:50 02.06.2010.

šta stalno brišete komentare ,boji te se istine urednici

VL
LO
lorenco1
14:05 02.06.2010.

Tuta -- pravi si!

VL
SK
Skorpia
10:18 03.06.2010.

tuta u pravu si, ali iz razloga što novine pišu šturo i ne prenose sav sadržaj tiskovne konferencije. Na konferenciji se traži da se podržava dijagnoza1 i 2 te da se institucije obraćunaju sa \"lažnim\" braniteljima kojih ima i to svi znamo. Te lažne invalide i branitelje je sama država stvorila i dala im tu mogučnost i mi ih ne želimo u svojim redovima, to se navodi na konferenciji. Hrvatski branitelji koji su ostali bez dijelova tijela i stvarno oboljeli nikako nisu privilegirani, ako netko smatra da jesu, ne želim nikome zlo no dao mu bog živjeti sa takvom privilegijom.

VL
OB
-obrisani-
12:16 03.06.2010.

lažnjaci nisu ništa na spram vukovarskih zapovjednika ......................................da smo pravna država ,a u svakoj pravnoj državi Branko Borković mladi Jastreb i ostali zapovjednici iz vukovara koji su pobjegli bili bi u zatvoru i odgovarala što su pobjegli iz Vukovara, napustili grad i ostavili narod u rukama četnika da ih se buja i kolje ,a oni su za uzvrat što su pobjegli nagrađeni sa činovima i dobrim mirovinama .

VL
DU
Deleted user
12:52 02.06.2010.

tuta bugarin ako znaš kojeg lažnjaka reci ime i prezime a nemoj lupetat napamet naravno moraš to i dokazat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.