Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne štiti prava

Bjelovarska Hvidra traži ostavku ministra branitelja

tomislav Ivić
02.06.2010.
u 10:15

- Smatramo kako Ivić nije stao u zaštitu naših zakonom ostvarenih prava te prava koja su posljedica stradavanja u Domovinskom ratu, čime stradalnici nisu privilegirani ni povlašteni - poručuju iz Hvidre.

BJELOVAR - Predsjedništvo bjelovarske Hvidre zatražiti će ostavku ministra obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislava Ivića, potvrđeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

- Smatramo kako Ivić nije stao u zaštitu naših zakonom ostvarenih prava te prava koja su posljedica stradavanja u Domovinskom ratu, čime stradalnici nisu privilegirani ni povlašteni - obrazložio je odluku predsjednik bjelovarske Hvidre Igor Crnomarić.

U toj udruzi drže kako su stradalnici Domovinskog rata posljednja katregorija hrvatskih građana na kojima bi se trebao šedjeti proračunski novac.

Komentara 7

DU
Deleted user
11:50 02.06.2010.

tuta bugarin

DU
Deleted user
12:50 02.06.2010.

šta stalno brišete komentare ,boji te se istine urednici

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
11:28 02.06.2010.

I vi ste stali na ludu gljivu. zar nisu povlqašteni svi oni lažni branitelj kji primaju visoke mirovine , a rata nisu vidjeli ? Svi oni koji su išli na PTSP, a nisu ludi i nisu ranjeni ? Takvih je najviše. HDZ je dijelio dok je mogao , a sada je basta ! Zdravi ste da biku rep možete iščupati ! Licemjern ste i pohlepni. Ima nas koji smo ratovali ne za privilegije nego od srca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije