Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA JE LI MOGUĆE

Nevjerojatno: Izmjerili mu čak 6,26 promila alkohola u krvi!

alkotest
Foto: Patar Glebov/PIXSELL
01.02.2014.
u 15:46

Iznad šest promila je jako visoka alkoholiziranost zbog koje je čovjek životno ugrožen, no i kod manjih koncentracija može nastupiti smrt, kazao je psihijatar iz Bjelovara

Čak 6,26 promila alkohola izmjereno je u krvi jednog 30-godišnjeg stanovnika Bjelovara. Njega je, pišu 24 sata, privela policija jer je bio vidno pijan. Smješten je na Odjel bjelovarske psihijatrije. No ovo nije prvi put da je ta ustanova na triježnjenje zaprimila pacijeta koji je imao više od šest promila. Kazao je to ugledni bjelovarski psihijatar, koji je želio ostati anoniman.

- Iznad šest promila je jako visoka alkoholiziranost zbog koje je čovjek životno ugrožen, no i kod manjih koncentracija može nastupiti smrt. Ako je ovaj put preživio, to ne znači da će i idući put, jer je riječ o ekstremno visokoj količini alkohola - kazao je psihijatar.

>>Policajac se napio pa službenim autom bježao od kolega

Komentara 8

DU
Deleted user
16:50 01.02.2014.

Bjelovarcani su uvijek bili pravi decki

KA
kaptol
16:39 01.02.2014.

ovo moze uci u knjigu rekorda ili policija ima zastarjele aparate nisu im baterije uredu

CE
cenzura
16:43 01.02.2014.

Taj se budi sa oko 2 promila pa do 6 i nije tako daleko. Par pivica i mirogojčeka i tu si. Bravo majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije