Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMALI SE PRATITI PROSVJED
Povratak na članak

Bjeloruska policija privela dvadeset novinara, nije poznat razlog uhićenja

Veliki i ustrajni prosvjedi diljem Bjelorusije održavaju se od predsjedničkih izbora 9. kolovoza za koje kritičari predsjednika Aleksandra Lukašenka, na vlasti već 26 godina, tvrde da su bili namješteni.

Komentari 2

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
12:57 28.08.2020.

Rusija šalje specijalce, oni su već u Minsku i debelo odrađuju svoj posao. I oko Putka se steže obruč. Neku dan u Sibiru dogodile su se demonstracije nezadovoljnih građana, jedva su to "primirili", samo do kada? Narodu je dosta tihh nezamjenjivih, nedodirljivo-vječnih drugova, pa bila u pitanju i voljena Rusija. Devedesetih se raspao SSSR, za par godina i višenacionalnu Rusku federaciju čeka isto. Problem je samo što su preveliki, osim ako im Ameri i EU ne pomognu.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:48 27.08.2020.

Nema tu u Bjelorusiji nikakva Majdana.Narod cese dogovorit .Lukine pristalice masa ih na ulican.Tihonova pobjegla lutkica i rica na Engleski.Kazu zabiravila Ruski i Bjeloruski jezik.Vec kako je u Americi nek mi objasne domaci Amerikanci jeli blazenstvo tamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.