Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plinski rat
Povratak na članak

Bjelorusija prekida tranzit ruskog plina prema Europi

U Europsku uniju preko Bjelorusije dolazi oko 6,25 posto ruskog plina, a zemlje koje će najviše biti pogođene ovim potezom su Poljska, Njemačka i Litva

Komentari 6

Avatar Sidewinder
Sidewinder
19:14 22.06.2010.

Živjela Družba Adrija, od same riječi se smrzneš... hehe

VL
ST
standup
19:40 22.06.2010.

eko, Totalitaristi cá delaju ??...a stanovnistvo im zívi od sverca...

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
19:14 22.06.2010.

hehe, Putko opet koristi plin za političke pritiske. Ovo je cijena toga što je lani Lukašenko namigivao s EU. U Ukrajini je Ruski vazal, pa je sve OK.

VL
OB
-obrisani-
20:23 22.06.2010.

Aljaksandar Lukašenka (Aleksander Lukašenko ne postoji) pokazuje ruskomu medvjedu da i male države imaju konja za utrku. Nama Slovenci pokradoše milijune dolara, stoga možemo žaliti što nemamo Lukašenku da im pokaže zube.

VL
BA
Babaroga
21:01 22.06.2010.

Lukašenko nije nikakva faca sa ovim potezom. To je samo jedan od mnogih poteza u n njihovoj igri. EU ga zove \"zadnjim europskim diktatorom\" i zato nikada nije ozbiljno razmišljao o pro zapadnom smjeru svoje politike. Uvijek je više manjenje bio naslonjen na Rusiju kao i cijela država. Bjelorusi kao nacija su uvijek smatrani kao nacija najodanija Rusima, što potvrđuje čak i činjenica da su nakon prvog svjetskog rata većinski plebiscitom odbili prijedlog Lige Naroda za neovisnom državom, želeći ostati u uniji sa Rusijom, bila ona komunistička ili ne. Uostalom, većina stanovništva u svojim obiteljima govori ruski, pa onda bjeloruski. Ovim \"povuci potegni\" potezima samo želi osigurati što bolju poziciju u pregovorima sa Rusima u konačnim pregovorima koji vode ponovnom spajanju sa Rusima u jednu državu. Za to na googleu potražite pojam \"Union State\".

VL
OB
-obrisani-
11:54 23.06.2010.

Sad će Zapad odmah zaboraviti da je Lukašenka do jučer nazivao posljednjim europskim diktatorom. Čim si protiv Rusa odmah si OK Europskoj Uniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.