Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječja prava
Povratak na članak

Biznis s djecom– u tri sata proseći 'zarade' 174 kune

To je zlostavljanje djece i kršenje njihovih prava i svaku takvu situaciju treba prijaviti policiji – kaže Ivana Milas Klarić

Komentari 5

Avatar antonija17
antonija17
09:30 22.11.2015.

U Hrvatskoj treba zabranit prosnju. Neprosi ona sirotinja koja bi trebala. Koliko puta sam namjerno ponudijo prosacici 500 kuna da mi ocisti kucu, samo se okrenula i otisla. Ni vrag nece posteno zaradit.

VL
MN
mate.no
10:27 22.11.2015.

ovo dijete nazalost je ili alkoholizirano ili nadrogirano zato im djeca uvijek u rukama spavaju, nemoze dijete biti skroz mirno tako na ulici, to zna svaki roditelj. Ovakve stari su alarm za policiju i takvi trebaju u zatvor a dijete se daje boljim ljudima ako su to uopce i njihovi roditelji! U svijetu se isto prosi ali nedo Bog da se nadje sa djetetom tako na ulici...automatski lisice i na velie ekrane!

VL
SA
Samoborac74
09:33 22.11.2015.

To je oko 9.000 kn mjesecno za 20 radnih dana, 8 satno radno vrijeme. Nema sefa, na zraku si, sa djetetom, fleksibilno radno vrijeme...

VL
PE
Pax et bonum
09:38 22.11.2015.

Ali zato svi novinari vrlo blagonaklono gledaju na "jadnu dječicu" u naručjima islamista koji upravo koloniziraju EU. Ta djeca su ustvari oružje islamista kojim otvaraju sva vrata : ne moraju imati dokumente ni identificirati se. Nadalje su ta djeca demografsko oružje - pitanje je samo trenutka kada će brojčano nadvladati jer svi imaju po 10 djece, znači za 20 godina je EU kalifat.

VL
SA
samoborka
19:51 22.11.2015.

Jao novinari..pa 99% te djece su Romi. Dakle, vi ovim clankom vrijedjate sirotu romsku manjinu o kojoj uvijek pisete da je ni kriva ni duzna obiljezena i diskriminirana od strane nas zatucanih rasista i mrzitelja. Romima se sve treba gledati kroz prste jer je sve to njihova tradicija; i maloljetnicki brakovi, pedofilija (brakovi starijih muskaraca s 12godisnjim curicama), trgovina ljudima (prodaja kceri nekom bogatijem muskarcu), tjeranje djece na prosjacenje, neskolovanje djece, gradjenje objekata bez gradjevinskih dozvola, voznja u neregistriranim vozilima i bez vozacke dozvole, narusavanje posjeda ostalim gradjanima, kradja imovine i poljoprivrednih uroda ostalim mjestanima, kradja tracnica i sahtova, nerad....dakle, ne dirajte u jadnu romsku manjinu i njihovo pravo na iskoristavanje djece i sve ostalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.