Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HZJZ ogorčen na testiranja u privatnika
Povratak na članak

Biznis na bolesti: Brzi su testovi za gripu skupi, netočni i nisu potrebni

Unatoč upozorenjima infektologa da oboljeli ne izlaze iz kuće ako nije nužno, privatni laboratoriji sve su testove potrošili na gripozne građane.

Komentari 2

MO
morales
21:08 18.11.2009.

Taj Labor Centar mi je i otprije poznat po svojim \"stručnim\" brisevima

VL
JM
ja-ma
22:04 17.11.2009.

Sklonite one usporedbe viroza,sezonska gripa,H1N1 jer su to nebuloze.Pogledajte kutijicu cjepiva protiv sezonske gripe pa ćete vidjeti da u sastavu sezonske gripe postoji gripa H1N1 tipa A.Gripa je gripa bila ona sezonska ili svinjska i SVAKA mora imati temperaturu preko 39 da bi uopće bila gripa.Dakle postoji samo razlika između viroze i gripe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.