Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko prijateljstvo
Povratak na članak

Bivši ruski veleposlanik prisjetio se Bandića: Apsurdna smrt mu nije dopustila da ostavi još dublji trag

"Pozivam hrvatske vlasti da ovjekovječe sjećanje na ovu legendarnu osobu, da mu podignu dostojne spomenike na grobu i u gradu Zagrebu na jednom od trgova koji nosi ime ovog velikog gradonačelnika rekordera, koji je djelovao kao gradonačelnik Zagreba više od 20 godina, stoji u eseju bivšeg ruskog veleposlanika u Hrvatskoj", Anvara Azimova.

Komentari 10

NS
Nemanja_Stoisavljević
12:49 28.02.2023.

Pokojna Kriminalčina nezapamećena u višestoljeznoj povijesti Hrvatske. Pokrao cifru u iznosu nekoliko godišnjih proračuna grada Zagreba zajedno sa svpjom mafijaskom kamarilom. Sjetimo se samo nekoliko desetaka puta napuhanih faktura za zlatne WCe, mafijaškog Adventa, zlatne nadstresnice, zamjene zemljišta na štetuu grada, penthausa za koji nije imao pokriće, i doslovno stotina drugih afera

VL
LU
lucio2
10:46 28.02.2023.

Ruski mafijas i putinovac odaje hvalospjeve hrvatskom mafijasu. Tragikomicno.

VL
EB
Em-Be.123
10:39 28.02.2023.

Bože nas sačuvaj njegovih tragova....

VL
TM
trade_mark
10:54 28.02.2023.

kad te se azimov prisjeća i hvali, onda znaš da si bio talog.

VL
Avatar utunelu
utunelu
10:42 28.02.2023.

Tragove sam jako dobro osjetio.kada je pomogao u pranju novca ratnih profitera a kao polog su glasovi za njega I dan danas su oni koji su sudjelovali u kriminalu zaposleni u zag.upravi..!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.