Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv inspekciji
Povratak na članak

Bivši direktor Toplane prijavio novu, Gradsku, i to zbog računa

Upozorava da oni nisu sljednici stare Toplane u stečaju, dok druga strana odgovara da je Hera bila suglasna s prijenosom koncesije

Komentari 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:35 03.10.2012.

Dozvola Here je dostupna na njihovim stranicama i u njoj stoji samo da je novoj toplani dopušten rad. A kako će raditi, koncesije, prijenos bilo čega, o tom se Hera ne brine i ne navodi.

VL
DO
donqihot
17:28 04.10.2012.

2 pitanja: 1. Zanima me kaj će se dogodit ak ne potpišem ugovor? 2. da li će "nova" toplana poslat inspekcije po stanovima da se vidi koliko ljudi ima bojlere priključene na cijevi od grijanja i kradu toplu vodu ilii ću ja i dalje morat plaćat prolazak vruće vode kroz bojler susjeda ispod mene ???

VL
TI
tintilinic100
12:26 05.10.2012.

donqihot 1. Mislim da je po zakonu tebi dopušteno ne potpisati ugovor - ali moraš plačati održavanje sistema grijanja - pričuvu neku.. mislim da je u tome stvar. 2. Neće nitko slati nikakve inspekcije, jer bi to bilo preskupo, njima je bolje ovako.. toplinu isporučivati podstanici, a svi u zgradi dijele tu potrošenu toplinu na broj stanova i kvadraturu istih. To je za toplanu najpovoljnije i najjefinije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.