Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA PRIMANJE MITA
Povratak na članak

Bivši austrijski vicekancelar u ponovljenom procesu oslobođen krivnje

Navodi se da je tako završio zbog toga što odvjetništvo nije pronašlo dovoljno dokaza za korupcijske radnje bivšeg vicekancelara

Komentari 2

XA
xaron
21:34 10.01.2023.

Cilj i nije bio da ga osude, nego da ga ( zajedno sa Kurtzom ) uklone iz politike. To su i postigli

VL
Avatar nekakav
nekakav
20:49 10.01.2023.

Nisu nikad ni imali nešto protiv njega opipljivog. Namještaljka one bosanke koja je glumila ruskinju, i kao nudila nešto. Lik nije na ništ ni pristao, a mediji, znamo čiji, su sve prikazali kao rusko miješanje. Iza svega je možda stajao i kancelar. Uglavnom, priča završila uzimanjem vlasti u ruke kancelara, koji je odradio naredbu do kraja, a nakon posla otišao na fino plaćeno mjesto u ameriku. Austrija pak ostala bez kurtza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.