Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TULUM IZ PAKLA
Povratak na članak

Bitno joj je da je osuđen, bilo na jedan dan ili na sto godina

Prema jednom vještačenju, studenticu je ozlijedio mehaničkim predmetom, mikserom, a prema druga dva, ozljede su nastale rukom

Komentari 12

TH
than
23:26 11.11.2016.

Kako takve ozljede mogu nastati rukom ?!?! Ili nema osobnu higijenu pa mu nokti kao u jastreba. Boze mili, on je penetrirao dakle cijelom rukom i isao prema trbuhu i unistio sve. Pa da je stavio samo ruku ne bi bilo niti slicnih ozljeda ozljeda. Za ovako nesto alkohol ne moze biti izgovor. Ona to sigurno nije trazila, a on neka manje pije, ako se ne moze kontrolirati. Ovo 4 godine zatvora je sramota, ali cijelo nam je pravosudje sramota. Toliko trebaju dobiti onima kojima se dokaze silovanje, a ne ovo. Unistio je djevojci sve reproduktivne organe i nece moci imati djecu.

VL
GU
General_U
12:44 12.11.2016.

deset godina mu je malo a roditelji su u šoku šteta što se injih ne može osuditi odgojili su krete...

VL
BD
branka.dzalto
07:12 13.11.2016.

šokantno je da je tako malo dobio.Dečko je zločinac .On je nju ubio,samo što još toga nije svjesna ni ona a ni sudac koji je ovo sudio.Ona nikada neće moći imati djece ,udat će se jako teško,jer svi žele kad stupaju u brak obitelj.Posljedice su za čitav život.Za njega nije ni jedan naš zatvor.On treba kuglu oko noge i da nikada ne može pristupiti ni jednoj djevojci.On je monstrum i prema njemu se treba tako i ponašati.Izaći će za 2 godine zbog dobrog ponašanja ,a možda je i on iz neke fine obitelji pša izađe i ranije..Samljeo ju je..i dobio 4 godine.Sudac vjerovatno nema žensko dijete..Najgore je to što nije ni pravomoćna ,nego tek izrečena presuda te može dobiti i manje..

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
12:33 12.11.2016.

to su ove prve generacije koje su prošle indoktrinaciju vjeronaukom. moralno propadamo u sotonizam zahvaljujući mostaru i velikom trgovišću

VL
KS
krao_sam
11:08 12.11.2016.

sad moze u sabor.

VL
GL
glavo
20:20 12.11.2016.

a sad, zna se....ima da te karaju u bulju u zatvoru iducih cetiri godine da neces znati kako se zoves. I nadam se da ce te otac djevojke cekati kad izdajes...pa zatvor je samo uvod u pravu kaznu, nije valjda da mislite da je 4 godine robije dosta za ovo?

VL
ST
Stipan
21:31 13.11.2016.

Triba ujalovit mulca!

VL
PU
pulizg
22:09 11.11.2016.

tu puno toga smrdi

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
02:32 12.11.2016.

Nema veze, dečko je dobar katolik Hrvat pa će ga pomilovati dobra katolkinja predsjednica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.