Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u petak novi pokušaj konstituiranja Skupštine SDŽ-a
Povratak na članak

'Bit će to još jedna stativa. Oni će predložiti Dašu Dragnić, mi ćemo reći ne, hvala'

Kako je rekao Ante Pranić, koji je najavio njezinu kandidaturu, očekuju podršku političkih opcija s kojima su i na prvoj sjednici imali zajedničkog kandidata (MOST i Centar).

Komentari 2

SI
sisavac
14:39 15.07.2021.

zadnji dan za konstituiranje sjednice će se odlučiti. tada će svakom vijećniku biti jasno da mu je to zadnja prilika da unovči mandat, i 4 godine nešto zaradi. jer na ponovljenim izborima nitko nije siguran da će bit na listi, a kamoli opet u skupštini. novac radi čuda. inače, bez puno natezanja, župan je glavna figura, skupština je u slabijem položaju. ako i skupština bude suprotna od župana, ne bude ga mogla puno blokirati. on može ići demagoški sa proračunom za iduću godinu, skupština to može odbiti, i ide se na ponovne, prijevremene izbore. a kako će župan u to vrijeme biti i dalje isti, imat će divnu priliku za svaku stvar koja bude problem kriviti protivnike. narod pamti par mjeseci, a izbori su začas.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:31 15.07.2021.

MOST-Centar - Zvezdaš !! Koje društvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.