Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo mons. dr. Karl-Heinz Wiesemanna

Biskup svećenicima: Blagoslovite istospolne zajednice

Zadar: Djevojke prošetale gradom drže?i se za ruke
Zeljko Mrsic/PIXSELL
09.11.2023.
u 22:30

Mons. dr. Karl-Heinz Wiesemann, biskup biskupije Speyer u Njemačkoj, naglašava i razliku između blagoslova i sakramenta, odnosno da se blagoslov mora razlikovati riječju i znakom od crkvenog vjenčanja, jer se ne radi o slavlju sakramenta

Komentara 22

VJ
Veli Jože
04:14 10.11.2023.

Sve više se promiče takozvano istospolstvo.Glavna vijest na TV -u Latvija ozakonila istospolne brakove.Nije ni čudo da će islamisti preuzeti EU.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
23:17 09.11.2023.

Jednom je jedan Nijemac (i kasnije njegove pristaše) izazvao zlo neslućenih razmjera u Katoličkoj Crkvi odvojivši se od Katoličke Crkve, 1517., gori i od zla koje su izazvale današnje pravoslavne crkve odvojivši se od Katoličke Crkve, 1054. Stoga s Nijemcima treba uvijek biti oprezan kad su ovakve stvari u pitanju. Ne samo crkvene, nego i svjetovne, kao što znamo i iz (i ne tako daleke) prošlosti. Jer oni što vrijede kod Nijemaca često ili budu ušutkani i/ili marginalizirani, ili čak i nešto još gore, najgore. Zna se kako to, onda, završi, i dijelom i po Katoličku Crkvu, i po Europu, i dobar dio svijeta.

HO
homofobic
02:21 10.11.2023.

U Ameriku sam pobjego od komunizma/socijalizma sada cu morati preci Juznim Baptistima jer pamte binlijske price o Sodomi i Gomori. Homoseksualizam je zabranjen od Svevisnjeg ali izgleda nakon dolaska svecenika-progresivca za Papu i ta bozja zabrana vise nije naprednima prihvatljiva.. Neznam kako ce ih vjencavati jer: "Volite se i mnozite" vise sigurno ne funkcionira niti po Darwinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije