Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled - Toni Ivanišević

Bik je bio djelatnik Stožera, Vili ga je poslao da rastjera publiku! Bravo Vili!

Tradicionalna borba bikova u Dicmu ove je godine posebno atraktivna
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
27.06.2020.
u 10:05

Čekajte... samo malo... evo, upravo nam javljaju s terena da je bik zapravo djelatnik Stožera i da ga je heroj Vili poslao u publiku da ih rastjera, jer se nisu pridržavali socijalne distance! Svaka čast, Vili!

SUBOTA, 20.6.

Unatoč svim prognozama, korona se vratila. Politički analitičari su osupnuti. Svi su očekivali da će se vratiti, ali nakon izbora, ako ne i nakon turističke sezone koja nas je trebala spasiti. Ovako odoše kvragu i izbori i turizam. Našem herojskom Stožeru vjeruje se sve manje, otkad je postalo razvidno da su radili herojski za Plenkija. Može nas spasiti jedino struka, ali dr Pernar ovih dana šuti.

NEDJELJA, 21.6.

Drama u Dicmu! Tijekom borbe bikova, jednom od aktera dosadilo guranje s kolegom, pa je malo potrčao u publiku, valjda ga je zanimala šijavica ili ganga. Čekajte... samo malo... evo, upravo nam javljaju s terena da je bik zapravo djelatnik Stožera i da ga je heroj Vili poslao u publiku da ih rastjera, jer se nisu pridržavali socijalne distance! Svaka čast, Vili! Šteta što ljudi ne slušaju Stožer, poput bikova.

PONEDJELJAK, 22.6.

Kakva gnjavaža! Dosadne partizančine su se opet okupile u šumi zbog tog, kako ste rekli... antifašizma. Dan antifašističke borbe dođe nam nešto kao Dan žena kada tata skuha ručak mami. Sve ostale dane je obrnuto. Tako smo i mi danas veliki antifašisti. Spomeniku u Brezovici, obnovljeno je samo lice, naličjem prevladavaju tamnije boje. HRT nas časti Mostom na rijeci Kway. Šume, šume u Burmi, velika vam hvala.

UTORAK, 23.6.

Atentat na Plenkija u Zadru! Uhićen državljanin Srbije N.Đ. (33), koji je, koristeći se starim udbaškim metodama, kao, organizirao teniski turnir, ponudivši Hrvatskoj mrkvu, da bi nas pokušao dotući batinom, odnosno reketom. Zarazio se koronom i svoje zaraženo rame ponudio Plenkiju, koji ga je pomazio i možda se zarazio! U sklopu priprema za atentat N.Đ je lizao pod u beogradskom noćnom klubu. 

SRIJEDA, 24.6.

Šokantne vijesti prate jedna drugu i izazivaju nevjericu. Alemka Markotić se bacila na bajunet i teško ozlijedila! Nesretni događaj uslijedio je nakon novinarskog pitanja treba li Plenki u samoizolaciju samo zato što je imao kontakt sa zaraženim srpskim agresorom u Zadru. Alemka se odmah bacila na bajunet kao vučjak Luks na Sutjesci na Tita, odgovorivši da ne treba. Što je dozvoljeno Cezaru, nije biku u Radošiću. 

VIDEO: Intervju s Alemkom Markotić nakon posljednjeg porasta zaraženih

ČETVRTAK, 25.6.

Specijalne postrojbe specijalno obučenih liječnika, provode specijalne mjere kako bi zaustavili specijalno napornu koronu i kako bi utvrdili kako je srpski specijalac N.Đ. zarazio ne samo Zadar, nego i pola Hrvatske. Nikome nije jasno kako je zarazio 12 naših časnih sestara, dok su bile na Kosovu, ali se zna da njegova obitelj otamo potječe. Dakle, Srbi su napali našu vlast i crkvu. Što je slijedeće? Josip Manolić?

PETAK, 26.6.

Čekajte, nije problem to što se Miroslav Tuđman rodio u Beogradu i što mu je tata bio Titov general, nije problem što je Šeks pisao molbe ćirilicom, nije problem što je Čović bio Jugoslaven, ali je problem što je Škoro bio omladinski funkcioner i što mu je supruga voljela folklor. I pisala za Amerikanski Srbobran, novine koje je uređivao čika Jovan Deretić, ljubitelj teze o Srbima kao “nebeskom narodu”. Miro, izdrži

Komentara 6

BI
billynik
11:56 27.06.2020.

Nije mi jasno tko ovom liku da prostora za ove gluparije.

TA
Talleyard
14:19 27.06.2020.

Previše ima ovakvih drobitelja gluposti koje uglavnom nitko ne čita, glavno da popune rupu na stranici.

KO
KOMEntar
10:22 27.06.2020.

FAKE NEWS!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije