Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje: Status nastavnika nikad lošiji

Napad roditelja doživjelo čak 93 posto nastavnika

12.01.2024.
u 20:43

Dok je društvo kritično prema obrazovnim institucijama, istraživanje sindikata i Filozofskog fakulteta pokazuje da se 71,9 posto učitelja i nastavnika susrelo s roditeljima koji ispunjavaju školske obveze umjesto djece, 77,1 posto njih s roditeljima koji ne pokazuju interes za obrazovanje svoje djece, a 54,8% s roditeljima koji ne dolaze u školu i ne odazivaju se na pozive razrednika

Komentara 2

GR
Greben
21:16 12.01.2024.

Roditelje i/ili clanove obitelji koji na bilo koji nacin ometaju, verbalno ili pismeno ugnjetavaju prosvjetno osoblje prijaviti policij, a nakon toga sud kazniti znacajnom novcanom kaznom! Roditelje i/ili clanove obitelji koji prijete nasiljem kazniti zatvorom! Riditelje koji se ne javljaju na poziv, niti nakon opetovanog poziva, kazniti novcano, ali i prijaviti socijalnom zbog nemara i nebrige o djetetu!

Avatar 🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
22:11 12.01.2024.

I moji starci su to radili, ali ne za mene... Tako mislim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije