Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FATIH KESKIN
Povratak na članak

BiH zasad neće protjerati Turčina kojega traži Erdoganov režim

Fatih Keskin ravnatelj je srednjoškolskog centra Richmond Park College čije je sjedište u Bihaću. On u BiH boravi gotovo dva desetljeća i tamo živi s obitelji. Iznenada je pozvan u policiju i nakon toga uhićen te prebačen u centar zatvorenoga tipa kod Sarajeva.

Komentari 7

TE
TEUTA
02:09 17.12.2019.

Sultan Erdogan ! Di ti je ostavstina ?

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
15:49 17.12.2019.

ima stvari i tema koje nas ne tangiraju. To je Bakirov i Sejde Komsica problem. Uvuci se Amerima a ne izvuci Turcima- kvadratura elipse

VL
MA
marsovac
00:55 17.12.2019.

tihi,....daj promijeni doktora,...... tablete ti lose pripisao istina je prava

VL
MX
Mister X
22:40 16.12.2019.

BiH zasad neće protjerati Turčina kojega traži Erdoganov režim Kako Amerikanci kažu to je zakon.. Naravno da je laž u smom naslovu več . Erdogan je biran totalno na demoktatski način apsolutno . Prema tome kad lemo pisti o Režimuu u RH. Nikad jer nije istina da je režim sad u demokraciji ... Da je on u pravu kad traži teroriste ( Koji su mu ubili 207 vojnika i civila te nešto preko 1700 ranili .) Uz svoju državnu istragu ustanovili su pametni ljudi tko je organizator i tko je finacirao i gdje sjedi organizator. I zanju da ga prijatelji ne daju .. Ako Bosanci = Srpska Republika i Muslimani nedju Mamića Hrvatima zašto da isporući Turcina pa da se zamjere Amerima !!! ????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.