Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bosna i Hercegovina
Povratak na članak

Radončiću Sud BiH odredio jedmomjesečni pritvor

Sud je tako prihvatio prijedlog Tužiteljstva BiH da se Radončiću, koji se smatra utjecajnim političarem, odredi pritvor radi sprečavanja ometanja istrage, utjecaja na svjedoke ili dovršenja počinjenja početog kaznenog djela.

Komentari 2

GG
globtek.grude
17:25 28.01.2016.

A đe se kupaš?!

VL
Avatar ivek
ivek
14:18 29.01.2016.

radoncic kum narko boss s kosova keljmedija,,,kak to da u Bosnu stignu bez iceg ,,ubrzo dodju do novaca preprodajom drogom i tak se kadidiraju narko krateri,,,,radoncic je isti eskoblar,,,narko bos,,,ubistva uteja i droga....sandzak narko bos

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.