Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE DARIO PUŠIĆ

BiH je uz pomoć Hrvatske danas u predvorju Europske unije

22.03.2024.
u 08:40

Europski put će BiH donijeti i priliku da u relaksiranim odnosima dođe do jačanja sklada i povjerenja među narodima

Ključne riječi

Komentara 8

EU
eurofil55
09:13 22.03.2024.

BiH je zahvaljujući nedostatku topovskog mesa za neizbježni rat u Ukrajini danas u predvorju EU. Nadam se da će građani iste razmisliti (neće im biti teško jer su Rusi svoje već odradili a EU ionako kasni) i pokazati srednji prst EU. U BiH kruži snimka Plenkovića koji na istoj govori jednom od savjetnika Komšića da BiH nikada neče biti dio EU. Svatko zna tko mu je iskreni prijatelj.

MI
mislavkatic66
09:27 22.03.2024.

Jeste li vidjeli građanina BiH koji već nema državljanstvo EU? Austrija juri prema milion asimiliranih, mladi iz BiH tamo se besplatno školuju, Njemačka ide njenim putem, a Domovnice posjeduju svi ostali. Sem granica na kojima su velika zadržavanja ostalo sve imaju i status im nije toliko važan, jer i sada primaju velika sredstva iz EU proračuna, neki kažu u visini onih koje prima i Hrvatska. U NATO sigurno neće, pogotovo ne u ovoj situaciji, jer su Srbi protiv toga. Političarima u BiH ne treba EU a na neki način ih građani i podržavaju, jer godine su prošle od rata a oni neke stvari namjerno ne mijenjaju. Ovo je jasno i EU, ali gura po svome. I iskreno, prilikom odlaska u BiH vidljivo je da su njihove kuće ljepše nego mnoge u EU. Siva ekonomija koju podržavaju BiH političari (ali i građani) znači da nećeš imati autoput, ali ćeš u kući imati više, tako da je službena statistika o standardu građana BiH itekako lažna.

JA
Jadran666
14:14 22.03.2024.

Čini mi se da će AP pomoći i Srbiji da uđe u EU i opet ćemo biti u zajenici, koja razlika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije