Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Republikanci odbili novu pomoć Kijevu

Biden u panici objašnjava trumpovcima da u Ukrajini od Putina brani članice NATO-a

07.12.2023.
u 23:09

"Ako Putin zauzme Ukrajinu, neće se zaustaviti, nego će ići dalje, što je dosad jasno dao do znanja", upozorio je Biden

Komentara 45

DU
Deleted user
23:53 07.12.2023.

Sjetite se samo kako su nas neki plašili "ludim Donaldom" koji će nas eto sve povuć u novi svjetski rat? Ispade da je Trump jedini američki predsjednik u možda 100 godina za čijeg mandata SAD-e nisu vodile ni jedan rat! Nisu započele ni jednu intervenciju. Da nije pokraden (elektronskim brojanjem) rata u Ukrajini ne bi ni bilo.Tim ni infacije,poskupljenja,pada životnog standarda u cijelo svijetu a naročito bogatoj Europi. Kako ne voljet Trumpa?

MT
mačak tom
23:42 07.12.2023.

Da je Trump bio na vlasti, nikada ne bi izbio rat u Ukrajini. Demo(n)krati su izazvali još jedan rat, gurali prst Rusiji u oko sa guranjem Ukrajine u NATO.

Avatar Barbie*
Barbie*
23:23 07.12.2023.

Biden uvjerava Republikance u ono što i sam ne vjeruje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije