Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNI PAKET
Povratak na članak

Biden najavio pomoć Ukrajini vrijednu 800 milijuna dolara: 'Upozorio sam Putina'

Američki predsjednik je istaknuo da je ruska agresija na Ukrajinu dovela do većeg jedinstva unutar NATO-a i da članak 5 Sjevernoatlantskog ugovora ostaje neupitan.

Komentari 18

HO
Homophob
18:42 30.06.2022.

Gledamo svakodnevno komentare bezveznjaka i citamo clanke “strucnjaka” i cekamo vec 40-tak godina da Amerika propadne, da “bezvrijedna valuta” koju samo “stampaju bez pokrica” konacno postane bezvrijedna ali cudom se to jos uvijek nikako dogoditi. Najsmjesnije sto ti sto najvise valutu zovu bezvrijednom su ludi za tom valutom vise nego ugrozeni grabe Kune u Hrvatskoj.

VL
CR
CroAmerico
18:45 30.06.2022.

BTW Russian su vec bankrot

VL
CR
CroAmerico
18:49 30.06.2022.

Hehe koji ludi komentari od 1776 $$ vlada svijetom jos ce toliko od 20 bilionara u svijetu 18 ih je u USA papci nemaju blage veze o cemu pisu.

VL
ST
Stipan
12:54 01.07.2022.

Ući će u povijest kao najgori i najnesposobniji predsjednik USA. Podpredsjednica također.

VL
DU
Deleted user
19:12 30.06.2022.

NATO bratstvo i jedinstvo

VL
Avatar comparator
comparator
18:50 30.06.2022.

Sad si se sjetio ?

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
07:20 01.07.2022.

Napuštanje dolara dobija na zamahu – Indija prvi put plaća ruski ugalj u juanima Indijska kompanija je prvi put platila u juanima nabavku uglja iz Rusije, navodi Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Mnoge zemlje napuštaju američku valutu jer je Vašington sve višeše koristi kao geopolitičko oružje, na primer, kao deo svoje politike sankcija, objašnjava nemačko izdanje. Napuštanje američkog dolara širom sveta dobija na zamahu, navodi Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Najveći indijski proizvođač cementa UltraTech Cement je navodno prvi put platio isporuke ruskog uglja u kineskim juanima. UltraTech je uvezao 157.000 tona uglja ruskog proizvođača SUEK. Sirovina je utovarena na brod Mangas u luci Vanino na ruskom Dalekom istoku. Cena isporuke iznosila je oko 173 miliona juana, što je 24,5 miliona evra.Prema informacijama dobijenim od insajdera, transakciju je organizovala podružnica SUEK-a sa sedištem u Dubaiju. Prema njihovim rečima, druga preduzeća će naručiti ruski ugalj uz plaćanje u kineskoj valuti. Razlog zašto mnoge zemlje odbijaju američki novac je taj što ga Vašington sve više koristi kao geopolitičko oružje, na primer, kao deo svoje politike sankcija. S tim u vezi, Kina godinama koristi juan u sklapanju poslova sa Rusijom.

VL
Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
19:23 30.06.2022.

Biden. Upozorio. Putina. Baš.

VL
AG
Agricola
18:33 30.06.2022.

Ovaj lik je hodajuća groteska. On misli da on o nečemu odlučuje. A odlučeno je odavno, od onog dana kad se Kissinger izjasnio na svjetskom ekonomskom forumu u Davosu a isto mišljenje je izašlo isti dan u uvodniku New York Timesa. Biden je čovjek koji nema pojma gdje je, totalno izgubljen u prostoru i vremenu a po zadnjim anketama preko dvije trećine Amerikanaca smatra da bi Biden morao napraviti test kojim bi se testirale njegove kognitivne sposobnosti. Tu se nema što dodati.

VL
BI
billynik
18:46 30.06.2022.

Koliko je to mrtvih i osakaćenih Ukrajinaca i koloko još izgubljenog teritorija.

VL
SJ
Sivi_Jastreb
19:01 30.06.2022.

Sad se vec nazire krah Americke politike tj izgubljeni rat u Ukraini.Amerikanci vec govore UA ce izgubit teritorij ali ne znamo koliko.Znaci nikad vise Amerin u Crno more niti labaratorija sve u prasini..Ja sam uvik pisa Ameri su jalovi oni mogu sa Africkin plemenin ratovat.Nazalodt Ukrainci su gadno prosli katastrofa tako je to kad slusate Amere moji Ukrainci.Komicar da je napocetku rata drza se pregovora rat bi davno stao..Sto se tice rusa nikad jaci napunili kasu do vrha samo pune.Stvorili visepolarni svjet nitko im nista ne moze samo kakaju...Stvorili zemlje BRIKSA prije dva dana prikljucili se Iran i Argentina. Uskoro i Indonexija preko cetri ipol mijarde ljudi...Ameri su na zalasku.

VL
Avatar SileZla
SileZla
18:35 30.06.2022.

Ratni huškač. Svaki put kad se nasluti da bi se mogli pristupiti pregovorima, Biden najavi novu pomoć i Zelenski se vrati maksimalnim traženjima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.