Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova žrtva

Biciklist (64) poginuo u naletu kamiona kod Našica

'15.04.2013., Koprivnica - Nalet osobnog automobila na biciklistu na Bjelovarskoj cesti. Nesluzbeno - oko 15.30 sati je vozacica Peugeota 208 naletjela na biciklistu srednjoskolske dobi dok je prelazi
Ilustracija, Marijan Sušenj/PIXSELL
24.01.2014.
u 10:28

Četvrta je to poginula osoba na cestama PU osječko-baranjske u ovoj godini

U naletu kamiona poginuo je 64-godišnji biciklist. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 18.20 sati u Kolodvorskoj ulici u Topolinama, nedaleko od Našica. Zbog neprilagođene brzine, 33-godišnji vozač kamiona udario je u u biciklistu koji je vozio u istom smjeru, izvijestila je policija.

Nesretni je muškarac preminuo iste večeri u bolnici u Našicama. Četvrta je to žrtva na cestama PU osječko-baranjske u ovoj godini.

>> U prometnoj nesreći kod Našica poginuo biciklist

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije