Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bi li biskup Ivas gasio Azimut da se iz kluba ore njegovi stihovi?

Na prvu učinilo se blesavo što je Branko Nađvinski u studio pozvao šibenskog gradonačelnika Burića

Komentari 23

DU
Deleted user
14:18 26.08.2014.

Sramota od teksta

VL
MX
MXLCLGTG
16:06 26.08.2014.

gledam izvjestaj na htv o sinosnjem prosvjedu i sve neka cudna imena koja nemaju veze sa katolickom crkvom sve jasno ko dan samo udari po katolickoj crkvi i bit ce sve ok.e nece dugo.

VL
DU
Deleted user
14:20 26.08.2014.

..... "prođe vrijeme izdajica i svih sluga zloga iz naroda moga". Izgleda da se to odnosi i na ,neke cudnih misli , novinare!

VL
BA
bakulušić
16:28 26.08.2014.

Svaki drugi dan novinari i kolumnisti "Večernjeg lista" udaraju "ispod pojasa" po Crkvi i biskupima. Naravno, ne po svakoj Crkvi.Zapitaju li se barem nekad što će na sve to reći čitatelji katolici kojih je sigurno velik broj. Ili se to čini u edukativne, odnosno, odgojne svrhe. A možda odrađuju posao koji nisu valjano obavili profesori marksizma.

VL
CO
coolman
19:58 26.08.2014.

Gospođo Smrekar! Pustimo svjetonazore, simpatije, političko opredjeljenje , filozofije i sl. Dajte se izjasnite, dali ste Vi zato da se poštuju Hrvatski Zakoni, pa i onaj o Javnom redu i miru, ili ste za bezzakonje!

VL
OL
olrajt
18:53 26.08.2014.

.....na takvom mjestu ne priliči lokal ili klub takvog tipa...takav lokal treba biti na nenaseljenom mjestu pa nek buče ,opijaju se,drogiraju se, povračaju,seksaju se partijaju ,od 0-24-al da nikom ne smetaju!!!!

VL
Avatar abcd
abcd
15:53 26.08.2014.

Neka si oni otvore birtijetinu kod sebe u kuci pa nek se dernjaju zajedno sa svojim pijanim gostima i huliganima dokle hoce. Nadam se da je policija natamburala ove agresivne vlasnike te birtijetine.

VL
DG
davor.gazivoda
20:37 26.08.2014.

volio bih vidjeti novinarku kako bi reagirala da njoj netko svira glazbu u 4 ujutro? Doista sramota.

VL
Avatar vitez
vitez
22:23 26.08.2014.

Policija za dnevno hr potvrdila ono o čemu cijelo vrijeme govorimo. Biskup Ivas nije zvao policiju na intervenciju već drugi stanari. Azimut nema dozvolu koju su tvrdili da imaju, poslije pola noći ne smiju puštati glazbu na otvorenom.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:04 26.08.2014.

Kakav pristran tekst, očito da je za ovu novinarku jedini problem biskup a ne buka iz kluba, gospođo draga svaki lokal u rh mora imati Atest za buku pa tako i ovaj, da nema kilometrima nigdje nikoga mora ga imatiti a pogotovo ako se nalazi u centru grada kao šta je ovaj klub, izmjeri se buka stavi se dozimetar i kraj priče, čeme nasrtaji na biskupa, samo zato šta je biskup jeli, pre prozirno novinarstvo.....sramota struke.....

VL
MX
MXLCLGTG
16:04 26.08.2014.

Hoce li jedanput ovi novinari prestati napadati na biskupe i crkvu sta oni misle da su jos u komunizmu pa da crkva mora sutiti nek ich ti novinari pozovu pod svoje prozore pa nek onda pametuju sramota.

VL
NI
Nipy
21:35 26.08.2014.

Postoji zakon koji kaže da se u turističkim mjestima smije glsno slušati glazba do 1.00 h. Koliko sam razumio, ovdje je glazba bučila danima do sitnih jutarnjih sati. I sami gosti, kao i brojni građani, željeli bi se ipak kolikoo - toliko naspavati. Suvlasnik kafića, neki Đorđe, neka čudna ekipa pred crkvom, neki Miroslav Tesla kao sugovornik na televiziji jedva su dočekali napad na biskupa. Šteta što je inače moj omiljeni dnevni list uvrstio ovakvu sramotu od članka u svoj raspored.

VL
PO
portugisac
15:59 26.08.2014.

Teška bijeda od teksta. Biskupova je izgleda naj veća krivnja što je Thompsonu pisao tekstove za pjesme. Teška "ebola" je zahvatila novinarstvo.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
18:45 26.08.2014.

Sramota, valjda zakoni vrijede jednako za sve, ako poslije 2 u noći nema buke, onda to vrijedi jednako za sve - ljevičari i mrzitelji Crkve još su jednom pokazali koliko su jaki i s obzirom na svoj broj u Hrvatskoj prejaki. Biskup Ivas im je svima trn u oku zato što se zalaže za tradicionalne vrijednosti koje su conditio sine qua non opstanka hrvatskog naroda i istinu o zločinima partije u II. svjetskom ratu.

VL
Avatar AlanGnjus
AlanGnjus
17:11 26.08.2014.

tuga tekst. vjerojatno narucen

VL
ST
strmecki
12:01 28.08.2014.

Nisam studirao novinarstvo, ali mi se čini da za napisati manje od kartice teksta moraš puno više pročitati i informirati se nego što je to učinila gđa Vlašić Smrekar. Pokušajmo s činjenicama: peticija zbog prebučne glazbe je pokrenuta od strane stanara okolice Azimuta nekoliko dana prije nego je se dogodila propovijed biskupa Ivasa. U više navrata su stanari pisali gradskim službama koje nisu (adekvatno) reagirale. Vlasnici Azimuta su tvrdili da imaju dozvolu rada do 4 ujutro, a nemaju, jer to zakon ne dozvoljava, nego samo do ponoći i u zatvorenom prostoru. Policija u turističkim mjestima ima toleranciju i do 2 sata ujutro. U trenutku kad je policija izašla na teren po prijavi nekog od stanara (ne biskupa Ivasa), (polu)pijani vlasnici Azimuta su iza 3 u noći odbijali poslušati njihov naputak da se stišaju. Vika oko kulture je vlasnicima jednog kafića samo paravan za zaradu na alkoholu koji prodaju. I neka organiziraju koncerte, izložbe i druga druženja, ali pod uvjetom da poštuju zakonska ograničenja u smislu Zakona o vlasništvu i ostalih zakona. Oportuno je napadati hijerarhijsku crkvu, pa samim time i biskupa Ivasa u ovom slučaju. Većina ni ne pročita članak, niti se informira o slučaju prije nego još jednom drekne o katolibanskoj, homofobnoj, kulturnomrzilačkoj, proračunskopotrošačkoj kamarili koju što prije treba izbaciti iz škola i javnog prostora. To sve ukrasiti "vjera treba biti privatna stvar" propovijedanjem.

VL
PU
punto
21:16 27.08.2014.

Ovo se naziva novinarstvom? Članak u kojem nema nikakvih podataka o čitavom slučaju, samo režanja na Crkvu.

VL
DU
Deleted user
12:48 29.08.2014.

uspjela je u jednoj rečenici smjestiti tri lika od kojih se ljevacima diže kosa na glavi: biskupa, Thompsona i Karamarka! svaka čast mala, fakat si objektivna novinarka.

VL
OG
Oger
09:34 27.08.2014.

Hrvati imaju samo jednu jedinu tradiciju: poslusnost crkvi. Zato nam tako lose i ide od stoljeca prvog.

VL
CV
cvijetak
19:45 26.08.2014.

Ajde Karamarko ,rješi stvar .

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.