Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugašen projekt u Dugopolju
Povratak na članak

Bez objašnjenja stopiran centar za srce vrijedan milijune eura

Nakon zahtjevnog probira angažirani su i zaposlenici centra u kojem su se trebali liječiti bogati pacijenti iz cijeloga svijeta

Komentari 3

DR
draxy
22:09 19.09.2016.

Kako loše napisan članak,bez temeljnih informacija;u kojoj je fazi projekt,koliko je dosada uloženo u njega,kada je umro vlasnik holdinga i da li izvršena konsolidacija unutar uprave.Koliko sam je shvatio dosad je uloženo previše novca da bi netko samo tako odustao od projekta.

VL
Avatar maxist
maxist
21:29 19.09.2016.

zašto to ne čudi ni mene ni druge a posebno ne "rezače vrpci" koji su do jučer s mlažnjacima jurili od Vukovara do Dubrovnika isti dan...?!

VL
RP
robert.pinzovski
17:24 13.10.2016.

Pa tko vam je dao te blesave informacije 😂😂 ajde mogu reći da su djelomično točne ali na ovo sa optičkim kabelom sam skoro pao sa stolice. Ja sam tamo bio IT manager i mogu reći da sam na svaku poziciju u bolnici sproveo 3x više optike, mreže i struje nego je bilo potrebno razmišljajući unaprijed o trendovima u IT-u. Kud ide ovo novinarstvo :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.