Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUTINSKA KONTROLA

Bez ikakve dokumentacije: Službenici u zračnoj luci u Meksiku ostali u šoku kad su vidjeli što se nalazi u pošiljci

Mexico's National Guard found human skulls at a courier company bound to the U.S., in Queretaro
Foto: MEXICO'S GUARDIA NACIONAL/REUTER
1/2
31.12.2022.
u 22:04

Pošiljka u kojoj su otkrivene ljudske lubanje nije sadržavala ni dokumentaciju o podrijetlu niti dozvolu za izvoz ljudskih ostataka, a nisu ni poznati identiteti mrtvih

Službenici u meksičkoj međunarodnoj zračnoj luci u Querétaru doživjeli su šok nakon što su tijekom rengenske snimke pošiljke pronađene četiri ljudske lubanje. Kutija je bila poslana iz meksičkog grada Apatzingána i to na adresu u američkom gradu Manningu u Južnoj Karolini. 

Naime, paket je otkriven tijekom nasumične provjere u kurirskoj službi, a gdje policija redovito provodi kontrole zbog droge, oružja i novca, prenosi Fenix Magazin.

Pošiljka u kojoj su otkrivene ljudske lubanje nije sadržavala ni dokumentaciju o podrijetlu niti dozvolu za izvoz ljudskih ostataka, a nisu ni poznati identiteti mrtvih. 

Agencija Guardia Nacional je na Twitteru objavila rengensku snimku paketa, i to zajedno s fotografijom na kojoj su vidljive dvije lubanje iz kutije. Lubanje su bile zamotane u aluminij i prozirnu foliju u običnoj kartonskoj kutiji.

>> VIDEO WhatsApp prestaje raditi na nekim mobitelima, provjerite je li vaš na popisu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije