Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel iz Gašinaca

Beru gljive na vojnom poligonu i ugrožavaju si živote

Gašinci
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
03.08.2016.
u 16:51

Neovlaštenim je osobama ulaz zabranjen

Berači gljiva ulaze na vojni poligon u Gašincima i time ugrožavaju vlastitu sigurnost.

Apel je to upućen iz osječke Državne uprave za zaštitu i spašavanje i uprave poligona, nakon što su posljednjih dana u, za njih zabranjenoj zoni, uočili više civila. Mole, stoga, građane da ne narušavaju sigurnost na vojnom poligonu. Neovlaštenim je osobama, podsjećaju, ulaz zabranjen.

>> 'Čarobnim' gljivama protiv depresije?

>> 'Blokirat ćemo ulaz u poligon, ukoliko će bilo što raditi bez našeg znanja!'

Komentara 1

MX
Mister X
21:28 03.08.2016.

Blago balkanu možeš da bereš a ako hoće netko može i bombu da postavi bez brige na vojni poligon . Mislim neće naši su pošteni ali u Somaliji i Zanzibaru se već 2 puta dogodilo .. MI Balkanci smo ipakk poštenjačine .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije