Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

U Splitu još jedna žrtva koronavirusa. Iz sisačke podružnice FINA-e pet oboljelih

Trut je rekao da je propusnica izdano nešto manje od milijun, ali su neke izdane na samo dan ili dva, pa sad vrijedi oko 700.000 propusnica.

Komentari 27

DU
Deleted user
12:30 14.04.2020.

Dobar članak da ne bi bilo brisanja komentara.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
09:02 14.04.2020.

Od samog početka ministar Beroš i nacionalni stožer rade promišljeno i planski. Sustava domovinske sigurnosti u ovoj operaciji pod crtom ViZ-a civilne zaštite objedinio je u ostvarenju glavnog cilja sve sastavnice istoga, pokazala da svaka i najteža ugroza poput svjetske pandemije i iznenadna poput potresa u Zagrebu ugroza može biti uspješno riješena sa što manje posljedica. Kaže stara narodna uzrečica "Na muci se poznaju junaci" i uistinu ovih dana svjedočimo junačkim djelima naših medicinskih djelatnika, policije, vatrogasaca, aktivista Crvenog križa, Hrvatske vojske, humanitarnih udruga i organizacija, većine medija a dodao bih i velike većine građana RH koji strpljivo sudjeluju u ovoj borbi protiv zlog neprijatelja. Na muci su doduše i politički likovi koji su potisnuti iz prvog plana pa svoje balege ne mogu valjati osim po forumima. Na muci su i svi oni kojima je ograničeno i kontrolirano kretanje prekinulo kriminalne aktivnosti poput dilanja droge, švercanja duhana ili zatvorilo kafić koji su služili za pranje prljavog novca, utaju poreza i kao baze za sve vrste kriminala. I njih je muka izbacila u prvi plan ali za razliku od prvo nabrojanih junaka oni su društveni talog, dno dna i mulj koji zagađuje.

VL
MA
maki
09:26 14.04.2020.

Znaci kad je bilo 10 zaraženih svi u karantenu, a sad kad ih je 1650 vi razmišljate o popuštanju mjera.

VL
PR
prsutsir
13:27 14.04.2020.

Korona će proći a onda smo na.ebali!

VL
IV
ivicin
12:52 14.04.2020.

Slomit ce hrvatsko gospodarstvo kao orahovu ljusku...to je jedino sigurno...mora li biti takovi scenarij ...mora...

VL
SA
Saskakempa
12:13 14.04.2020.

Kaze banditos jucer na konferenciji 13 novih slucajeva u 24 sata. U 14 sati nacionalni stozer prijavi 5 u zagrebu. Onda pitaju capaka u cem je razlika a ovaj kaze ne znam ja sta oni biljeze, mi biljezimo prijavljene u bazu do 12.30. Pa di ovi lokalno prijavljuju onda??

VL
JU
JulieSanderson
11:06 14.04.2020.

Ovo je najbolji posao zarade od kuće. Primio sam prošlog mjeseca 29346 dolara za rad 4 sata dnevno. Počeo sam prije 3 mjeseca i odmah sam kući ponio najmanje 5000 do 6000 dolara tjedno. Ne mogu vjerovati koliko je to jednostavno bilo kad sam ga jednom isprobao. PotEncijal s tim je beskrajan. Ovo radiim ...............>>>>>>>>>>> .D­­o­uC­a­s­h.c­o­­­M

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:48 14.04.2020.

Dvije trećine Hrvata koji imaju koronu liječi se doma 28 dana Čak dvije trećine oboljelih od korona virusa liječi se kod kuće, jer imaju lakše simptome. Osim što im se vjeruje da neće izaći među ljude, njih se na kraju bolesti niti ne testira, smatra se da su nakon 28 dana zdravi..........

VL
RA
Rad
11:40 14.04.2020.

Ne znam zašto postepeno ne popuštaju s mjerama u županijama u kojima nema novozaraženih zadnjih tjedan dana i više?

VL
ME
Meter
12:35 14.04.2020.

Ponos Hrvatske, kninska bolnica

VL
VK
vječni krojf
10:04 14.04.2020.

Kakve su si oni granice odredili ,kao da je taj virus politička stvar pa oni odlučuju koliko bi trebalo postati zaraženo, koliko umrijeti i koliko ozdraviti.Nekako je ovo sve više sumnjivo.Prvo diktatorske mjere,pa onda kada broj zaraženih raste popušta se u nekim odlukama.Meni se cini da naš HDZ uziva u ovoj situaciji koja im je spasila stranku,inače bi bili u rasulu.Sve kako bilo biće tu poslije puno pitanja za odgovoriti jer sada je najlakše voditi zemlju,poplašiš narod,uvedeš diktaturu i vladaš onako kako tebi odgovara,ako se tko usprotivi taj je protiv države i naroda.To je pravo vrijeme za državne pljačkaše.

VL
ZD
Zdravoseljački
09:34 14.04.2020.

Virusi i bakterije nisu uopće uzročnici bolesti, nego oni su tu u našem tijelu da pomognu našim bolesnim stanicama. Kad oboljela stanica počne izbacivati otrove onda dolaze bakterije i virusi da ti počiste i pomognu stanicama da ozdrave. Otac bakteriologije Antoine Bechamp je sve ovo otrkio prije 150 godina, a onda su "progurali" Louis Pasteura i njegovu militantni viziju ubijanja bakterija. Zato nam i je danas ovako jer vladari svijeta preuzimaju nasilnu kontrolu putem militantne medicine. Obezvređivanjem istinskog znanstvenika i otkrivatelja bakterija koji je jasno stavljao važnost na zdrav životni stil, zdravu hranu i vodu, spavanje, utopljava je, odbacivanje stresa, prebacuje se odgovornost sa svakog pojedinca za svoje zdravlje na medicinu. Time je medicina dobila nepotrebnu važnost, te je počela nastupati militantno prema ljudskom tijelu. Kvaliteta života je time značajno smanjena, zdravlje je dovedeno na razinu da se ljudi zombiraju umjesto da ih se pouči vlastitoj odgovornosti za vlastito zdravlje 365 dana godišnje. Više o tome možete pronaći na internetu samo upišite Pasteur vs Bechamp, ili za hrvatski Pasteur protiv Bechampa

VL
Avatar najbolji13
najbolji13
08:29 14.04.2020.

Beros aj nemoj ti nis razmisljati tvoj zadatak je samo da nas obavjestavas o brojevima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.