Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjive transplantacije u KBC-u Zagreb
Povratak na članak

Beroš: Sumnja na određene nepravilnosti ne znači i sumnju na trgovinu organa. Za sada je nema

Složio bih se da ako se nešto dogodilo to je doista strašno. No daleko smo od toga. Zdravstvena inspekcija je postupala, napravila je dubinsku analizu i otkrila disfunkcionalnost u samom procesu, kazao je Beroš

Komentari 5

TA
Tarantula
12:55 08.06.2022.

Ovaj Beroš samo mora opravdavati kriminal u zdravstvu, od preplaćenih uređaja, namještenih natječaja, krađe lijekova, zapošljavanja preko veze, vađenja krivih organa, trgovina organima pa tek one pandemijske makinacije gdje usred pandemije kažnjava građane jer su bez maske dok u isto vrijeme ljubi ruke Nini Badrić bez ikakve zaštite i tako u krug.....mi Hrvati smo ili korumpiran ili glup narod, trećega nema!

VL
ZP
Zabranjen pristup
14:09 08.06.2022.

Nema trgovine bez postotka ministru

VL
NO
Nordik
13:58 08.06.2022.

DORH još nije završio svoj dio posla. Kako može ministar komentirati razvoj istrage. Opet pritisak na instituciju.

VL
Avatar Svračak
Svračak
13:04 08.06.2022.

Za mene osobno bi trgovina organima bika kada bi zdravstveni sustav sa ljudi koji su naglo umrli uzimao organe i prodavao. Da li će dvije privatne osobe sklopiti nekakav dogovor o tome da jedan drugom proda organ to je njihova privatna stvar. Ako onaj koji prodaje organ s novcem koji dobije može riješiti neke egzistencijalne stvari za sebe i svoju obitelj vrijedi žrtve. Što da ne nađe izlaz iz teške situacije pa se ubije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.