Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agrokor
Povratak na članak

Bernardić: Sada se štite fotelje te se preko lešinara izvlači novac iz Hrvatske

Osvrnuvši se na izjavu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović koja je izjavila kako javnost ima pravo znati detalje slučaja Agrokor i to treba rasvijetliti, kazao je da je u tom slučaju ona na strani zdravog razuma

Komentari 65

PU
paul-umpe
16:43 28.10.2017.

Opet partija.O kojim lesinarima ovaj prica.O Todoricu koji je lesinario godinama i izvlacio novac u strane banke a o luksuzu ne treba puno diskutirati

VL
DU
Deleted user
17:49 28.10.2017.

Bero papagaj; laprda bez veze samo da nešto kaže. Dok šuti još djeluje normalno ali kad otvori usta......pravi komunjarski vođa.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
16:49 28.10.2017.

molim vas drugovi vratite nam Milanovica.za razliku od Bernardica on je ponekad znao o cemu prica.

VL
TJ
Toni-Jelic
17:05 28.10.2017.

vrlo mi je neugodno citati berine izjave. pitam se jel on uopce studirao ili je dobio diplomu na poklon!? covjek je mrak.

VL
DR
droza
16:59 28.10.2017.

Ukoliko je SDP Bernardića iznjedrio kao najboljeg među jednakima, onda su oni doista stranka koju čeka ropotarnica povijesti. Taj je čovijek slijep pored vlastitih očiju. Upravo oni koji ga guraju u inicijativu izglasavanja nepovijerenja Vladi i time možebitno izvanredne parlamentarne izbore, odstrijelit će ga radi debakla kojega će na tim izborima doživjeti. Nedorastao političkim i drugim okolnostima, i Bernardić, i SDP, na žalost.

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
17:51 28.10.2017.

Jado jadni , sve mi te je žao Bernardiću. Tebe ni rođena majka ne uzima ozbiljno.

VL
RE
redo
16:50 28.10.2017.

Još su ipak daleko od vaše komunističke partije čiji ste pravni i ideološki sljednik. Oni ipak ulože 30 a izvuku 100. Vi ste u svoje vrijeme uzimali za ništa, točnije otimali za sebe, u ime naroda, a izvlačili sve sto ste htjeli i koliko ste htjeli. U ime naroda, za sebe, na ime društvene imovine, otimali stanove, kuće, manufakture, zemljišta, sume... Jesu se javili pravi! Moj Beto, dobar si čovjek. Vidi se da pričaš ono sto moraš i sto drugi žele čuti. Šteta sto si tu gdje jesi. Priznaj sebi i drugima, nisi Plenkiju niti do koljena.

VL
KO
koraknaprijed
18:08 28.10.2017.

I ova .udala bi vodila državu? Tko će ti dati kredit a da ne osigura povratak kredita i kamete?

VL
PR
prajdali100
18:13 28.10.2017.

Još malo i Bernadic ce biti zreo za psiholosku pomoc.Dečko se stvarno pogubio.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
18:07 28.10.2017.

milina mi je tog malog čut kako li sra... i zaboravlja da je i on bio u vlasti pa nije ništa htio vidjeti nego je sad odjednom progledao i došao pameti i zdravom razumu što bih još i prihvatio svaki normalan čovjek da nije u pitanju politiučki igrokaz i čista borba za vlast .mene i ovaj narod više ne zanima ko li če biti na vlasti dali hdz s svojim kompanjonima ili sdp s svojim kompanjonima jer ništa oni niko nisu za narod napravili osim dugova i još veče neimaštine nego ima li ko normalan i pošten da narodu olakša i omoguči život dostojan čovjeku a ne da smo svi svedeni na prosjački štap i kupljenje po smeču boca dok samo politička elita ima sigurnost i upravo upravo nikom nikad ne odgovara za svoje promašaje nego samo vade staro smeče i podbadaju jedni druge aa nikakve koristi niti pomaka od tog ili kako ja velim igrokaz koji stalno gledamo s svih strana upravo poradi samih političara .da završim za mene niko od njih do sad nije bio dobar vladar jer su svi skupa se ponasšali kao pijani milijarderi koji su sve od naroda unišptili prodali i slično nego je za mene i svakog normalnog dobar vladar koji od onog što li imaše napravi još više i umnoži to što u njihovim slučajevima nije tako i točka

VL
Avatar Cinco
Cinco
16:57 28.10.2017.

Treba nam pravo povjerenstvo.Definitivno SDP=Todorić. Nama povjerenstvo vodi udbaški zaštitnik Muljenić.

VL
LI
lipnjak
17:45 28.10.2017.

Svi pametni kad su oporba cim zajase na vlast niceg se ne sjecaju.

VL
GU
Gustirna
19:02 28.10.2017.

Saborski zastupnik kajin koji je bio dio vekeizdajnicje ravanove koalicije svjedoci slijedece :" racan je prodao sibirska nalazista plina 'bijele noci' za 75 miljuna dolara ali je samo 15 mikjuna dolara doslo u hrvatsku"...znade skojevac bernardic kako to crveni lesinari rade...a partijski dorh gluh i slijep kada su njegovi partijci u kriminalu...

VL
BA
bakulušić
17:22 28.10.2017.

I Bernardićevi učitelji su govorili da znaju tko izvlači novac iz Hrvatske, govorili su da znaju i gradove i banke gdje se taj novac nalazi, govorili su da će sve to vratiti u Hrvatsku. Govorili su i obećavali svašta a nisu napravili ništa. Jedino su kompletirali i objavili popis hrvatskih branitelja tako da se Srbi ne moraju previše mučiti i da na graničnim prijelazima imaju potpunu i vjerodostojnu informaciju. Bernardić je od učitelja na štreberski način pokupio najgore. Istina, najbolje nije nikad ni postojalo.

VL
DH
dalibor.hren
19:14 28.10.2017.

Mali Bero štiti svoju fotelju u SDP - u, a zahvaljujući svojem IQ ne vidi nepovratno tone!

VL
KA
karlodrago
18:54 28.10.2017.

Najveće zlo u našoj politici je SDP i hvala Bernardiću na uspješnom uništavanju i rušenju te jugotitopartizanske stranke.

VL
BI
bikica7
19:31 28.10.2017.

Bernardicu,koji si ti licemjer.Toboze si vjernik a zastupas rodnu ideologiju i istambulsku konvenciju.Komunista ostaje vjeran svojoj partiji.

VL
BR
brojevi
19:57 28.10.2017.

Bernadić i zdrav razum. Tragom jednog komentara i sam sam se pitoa kako je Bero kao jedan od najboljih studenata svoje generacije na PMF, smjer fizika ušao u politiku....

VL
DD
ddh
20:46 28.10.2017.

Ovaj je (Bernardic) vec davno izgubio kompas, a sad je i poludio do kraja. On tvrdi, da se iz drzave izvlaci novac, da se izvlace miliarde! Na koji novac misli ta budala? MIsli li na miliarde duga Agrokora ili misli na novce kojih niti ima niti postoje. Kod preuzimanja upravljanja Agrokorom, Ramljak je u kasama Agrokora zatekao 6,0 Kuna i prazne police u Konzumu, zatekao je sve vece firme iz sustava Agrokora u blokadi, Koje nisu bile u stanju isplatiti place za ozujak 2017-e, a da se o placanju dobavljacima niti ne govori. A mozda je to naucio na studiju fizike, pa ce sad pokazati i dokazati, kako netko nekome iz praznog dzepa izlaci milione. Taj nije ni za ludnicu, nego za sanatorij sa resetkama na prozorima i celicnim vratima. A isti su i ti koji mu u medijima i po forumima te, ne gluposti, nego podmukle idiotarije odobravaju.

VL
DI
Diplomat2
20:00 28.10.2017.

Da su komunjare maloumni, znao sam vec od davna, ali tvoju maloumnost , moj mali bero nemoze niko prestici, ti i tvoji da preuzmete vlast nad hrvatskom- moguce samo sa revolucijom- Hrvatska bi u roku pola godine propala, jer idejaa za zdravo vodenje jedne drzave nemate ni toliko koliko je crnoga pod noktom

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.