Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispred suda u milanu

'Berlusconijeva' Ruby protestirala ispred suda: Nisam bila prostitutka

ruby (1)
BigPictures/PIXSELL
04.04.2013.
u 17:19

Karima EL Mahorug, poznatija kao Ruby, izjasnila se novinarima ispred suda gdje se Berlusconiju, između ostalog, sudi i zbog toga što joj je platio za seks kada je bila maloljetnica.

Plesačica marokanskog podrijetla Karima El-Mahroug, poznatija kao Ruby, protestirala je ispred suda u Milanu opovrgnuvši da je bila prostitutka, donosi Reuters. Karima El Mahorug izjasnila se novinarima ispred suda gdje se Berlusconiju, između ostalog, sudi i zbog toga što joj je platio za seks kad je bila maloljetnica. Ruby je oduvijek opovrgavala da je prostitutka te da je spavala sa 76-godišnjim milijarderom tijekom sad već notornih 'bunga bunga' večeri u njegovoj vili izvan Milana, gdje je više svjedoka reklo da je bila stalan gost.

Noseći veliki znak na kojem piše "Slučaj Ruby: Zar više niste zainteresirani za istinu?", pojavila se ispred suda i kazala novinarima da su je iskoristili kao dio kampanje protiv Berlusconija.

Zahtijevala je da joj dopuste svjedočiti na sudu, ali nije odgovorila na pitanje novinara koji su je pitali zašto je izbjegavala pozive da se pojavi na prijašnjim saslušanjima.

Ruby je u suzama opisala da je bila izložena javnom sramoćenju nakon što su je opisali kao prostitutku te je rekla da su istražitelji iskoristili njezinu ranjivost kako bi napali Berlusconija, vođu glavne stranke desnog centra u Italiji. Rekla je i da se suočila s "pravim i istinski psihološkim mučenjem" od strane sudaca nakon što su shvatili da neće iznijeti dokaze protiv Berlusconija.

Priznala je i da je istražiteljima lagala da je rodbinski povezana s bivšim egipatskim predsjednikom Hosnijem Mubarakom. 

>> Prekinut proces Ruby: Berlusconi ide u bolnicu umjesto u sudnicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije