Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija
Povratak na članak

Berlusconi se ne plaši procesa

Berlusconi nije zabrinut zbog procesa u kojem je optužen za kaznena djela zlouporabe vlasti i maloljetničku prostituciju

Komentari 5

MM
Mladen Miletić
20:34 16.02.2011.

Berlusconi se ne plaši procesa jel je teško zna se nemoguče sutkinjama dokazati njegovu potenciju i prema tome zna se da je nemoguče ga osuditi zato. Naročito što se proces ne vodi na Balkan iji gdje je sve jasno odod same vlade ZNA SE unaprijed .. Sander kriv jel svi koji su krali to su krali samo da bi Ivi dali !

VL
Avatar commentator
commentator
22:37 16.02.2011.

U zatvor s njom. Kako može primat tolike pare a ne plačati porez.

VL
MM
Mladen Miletić
01:03 17.02.2011.

Italija Berlusconi se ne plaši procesa, jel je svjestan da nhebe zadnjih 15 godina ali da uspijeva da si stvori imiđ kazanove. Kako če sutkinje gokazati da je zaista spolno aktivan ? Po onome rekla kazala al i ne dokazala ? Ako su svi okolo fukali pa nije vljda samo gledao . Po logici zna se kriv je !

VL
OB
-obrisani-
11:12 17.02.2011.

hehehehehe sad su stare babetine talijanke izasle na ulice i protestiraju protiv premijera zakaj nece se sa njima seksat hehehehehhe

VL
CH
chainsaw.
12:14 17.02.2011.

dakle, stari klaun napucan viagrom ide na sud jer je zavrsio u krevetu sa 20-ak puta mladjom osobom. ruku na srce, nije napravio nista sto tipovi poput jaggera, sinatre i stewarta nisu takodjer napravili samo sto u njihovom slucaju to ide u opis posla dok je kod ove dementne lude situacija potpuno drugacija. ostaje otvoreno pitanje, kako su talijani nekoliko puta izabrali za gazdu nekoga tako nekompetentnog, bezobzirnog i toliko udaljenog od tako ozbiljnog posla. nekima ocito imponira, neke nije briga, neki mozda i ne obracaju paznju, a on ionako kontrolira medije i servira selektivne informacije. biti ce zanimljivo vidjeti kako ce se izvuci iz ove situacije – ne treba sumnjati u (za njega) pozitivan ishod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.