Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bunga, bunga

Berlusconi: Nisam spavao sa 33 djevojke, to je za mene previše

marina i silvio
16.03.2011.
u 15:46

Silvio Berlusconi čak je 13 puta platio maloljetnoj Marokanki Ruby za seks

 Maloljetnica Ruby i još 32 punoljetne djevojke navedene su na prostituciju s talijanskim premijerom Silvijem Berlusconijem. S Ruby je Berlusconi navodno bio od rujna 2009., a tada je mladoj Marokanki bilo samo 16 godina. Do svibnja 2010. s njome je bio ukupno 13 puta, pokazala je sudska istraga.

To je i za mene previše

– Zar stvarno vjerujete da jedan 75-godišnjak kao ja može biti sa 33 djevojke? Pa to je i za mene previše – komentirao je jučer Berlusconi pisanje listova o svojim  zabavama s mladim djevojkama.

Milansko tužiteljstvo zaključilo je istragu o slučaju Ruby nad članicom regionalnog vijeća Lombardije iz Berlusconijeve stranke (PDL) Nicole Minetti, zatim nad menadžerom Leleom Moreom i glavnim urednikom informativnog programa Tg4 Berlusconijeve televizije Emilijem Fedeom. Sve troje optuženo je za navođenje maloljetnica na prostituciju, a to se zapravo odnosi na Ruby.

Berlusconi samo gledao

Silvio Berlusconi s Ruby je imao “13 seksualnih odnosa koje je platio novcem i drugim sredstvima”, napisali su tužitelji i objavili i dane premijerovih susreta s djevojkom u vili u Arcoreu (14., 20., 21., 27. i 28. veljače, pa 9. ožujka, 4., 5., 24., 25. i 26. travnja te 1. i 2. svibnja 2010.).

– Oblatili su imena 33 djevojke koje će ostatak života biti obilježene kao prostitutke, a jedini je grijeh tih djevojaka što su bile na večeri s predsjednikom vlade. Na večerama su bila tri glazbenika i šest konobara. Od njih šestorice, trojica su bila angažirana preko jedne agencije, dakle nisu bili moji zaposlenici. Večere su bile bezbrižne i elegantne. Djevojke su plesale u diskoklubu, same, jer nikad nisam volio plesati. Ništa više od toga – govori Berlusconi.

 

Ključne riječi

Komentara 13

TO
tonc
20:30 16.03.2011.

Šta koga briga s kim on spava ako nije nasilno i maloljetno. Pa i da plati curama , nemora biti zbog sexa. Pa koje to žene ne trče za lovom i onim koji ju ima? A plačanje sexa? Na ovajaj ili onaj naćin? Čudno da nitko ne postavlja pitanje za seks preko kojeg se dolazi do radnih mjesta, informacija, usluga, pogodovanja... nije li to isto? Plačanje u naturi ili za lovu? Ionako se sve na kraju svodi na lovu. Posrednu ili neposrednu.

ST
standup
22:47 16.03.2011.

..a mozda je i Silvije Tomasévic´bija tamo sa njim ??

BZ
Branko Zajec
16:21 16.03.2011.

Nije li degutantno pisati o seksualnom životu 75-godišnjem ocvalom starcu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije