Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Berlusconi: Neću podnijeti ostavku ni ako budem osuđen

Na pitanje da objasni zašto je protiv njega prokrenuta kampanja i u inozemstvu, Berlusconi odgovara kako je sve krenulo od listova "Repubblica" i "Espresso"

Komentari 5

OB
-obrisani-
14:16 31.10.2009.

a i ovaj berlusconi je iz hdz-a hahhahahhahahah

VL
XA
xaron
18:22 31.10.2009.

Bravo Berlusconi . Ti si jedini pravi covik medju onima ljigavim politicarima koji vladaju zapadom.

VL
PR
prakator
20:01 31.10.2009.

Jedan jedini politicar na planeti koji ima honorar pored polozaja kao predsjednik jedne drzave i jedini politicar sto je reka da USA predsjednik se voli jako suncati. ahaa.ahaa

VL
DU
Deleted user
23:49 31.10.2009.

Ovo su vrijednosti kojima hrvatska politika i političari teže - samo što se ovaj to ne srami priznati. Bit će premijer i u zatvoru :) Čovjek se zapita kakvi su to ljudi kad su glasali za ovakvog političara. Hrvatska ipak ima konkurenciju.

VL
OB
-obrisani-
15:43 31.10.2009.

....\"Neću podnijeti ostavku ni ako ću biti osuđen na procesima koji se vode protiv mene\".... tipicni prljavi cionist

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.