Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diplomacija
Povratak na članak

Berlusconi izrazio podršku što bržem ulasku Hrvatske u EU

Van Rompuy je podijelio Berlusconijev optimizam glede Hrvatske, ali i istaknuo kako se nada da će se ubrzati i proces priključenja Srbije.

Komentari 9

BR
brainiac
00:03 03.06.2011.

Ako su to izjavili covjek-vanzemaljac i covjek-botoks, onda nasem optimizmu nema kraja.

VL
PI
Pijanec
00:09 03.06.2011.

Pa podrsku Italije smo uvijek i imali. Problem je u Englezima, Francuzima i Nizozemcima. Oni nas najradije ne bi vidjeli u EU.

VL
Avatar tomasesi
tomasesi
00:28 03.06.2011.

Opa, evo podrške od Yatzinog prijatelja, Berluškoni, nakarada koja kara malodobnice za lovu. Nakarada za koju je Umberno Eco rekao slijedeće: \"Ne brine me Bersusconi, već me brine Italija koja glasa ta takve!\" Inače Roberto Benigni, svjetski car komedije nazivaa Berluškonija \"maiale\" što u okvirima kritičko-satiričkog izražaja znači isto što i prase na hrvatskom. Beati noi croati, evo nam podrške od praseta. Ako se ne varam i Sanader se hvalio da mu je ovaj navodno rekao: \"Gospodine Sanader, Hrvatska s vama ide u Evropu\". Svašta.

VL
OB
-obrisani-
03:02 03.06.2011.

Belgija se raspada. Spanjolska ima problema s Katalonijom. Sjeverna Irska je top tema vec godinama. Englesku ceka Skotski i Welski referendum. Kanada i Quebec se konstantno prepucavaju i tu vise ni francuska ne moze pomoci da Quebec ostane u sastavu Kanade Australija i Novi Zeland su na putu ka osamostaljenju ili izlasku iz Ujedinjenog Kraljevstva. O Americi ne trebamo govoriti, posebno o Texas-u i Arizoni koje uvode svoje zakone i krse Americke ustave i amandmane. Sve su to zemlje koje redom pripadaju samom vrhu svjetskog standarda. A Hrvatski politicari srljaju kao guske u magli u neku Europsku Uniju

VL
OB
-obrisani-
03:26 03.06.2011.

Ako se Europska Unija bude odrzavala po sistemu Van Rompuy-a i Belgije, Hrvatska ne treba brinuti, jer ni Europska Unija se nece odrzati na zivotu kao sto ne moze ni Belgija Zasto Europska Unija kada je tako demokraticna i slobodna nije izvijestila svoje gradjane da su svi napori Europske Unije propali i da je \"State Department and the Foreign Service\", preuzeo punu odgovornost na sebe da zaustavi potpuni raspad Belgije, te da vec tri mjeseca, \"State Department\", ima svoje ljude u Belgiji da je odrze na zivotu, dok na drugoj strani Belgijanci(flamanci i valonci), imaju svoje predstavnike u Washington-u DC za stalne konzultacije o ocuvanju Belgije kao cijeline.

VL
PB
predrag borna
06:33 03.06.2011.

Trebali bi biti ustvari zahvalni onima koji nas neprestano usporavaju na putu za EU.Ne zaboravite da prema zakonodavstvu Unije jednom na red moraju doći i manjine sa svojim zahtjevima.Srbi tada imaju pravo tražiti najprije kulturnu autonomiju a nakon toga ...tkoo zna što još-jer će imati moćnog zaštitnika kojeg će Hrvatska morati slušati.

VL
RR
Rrrracoon
07:12 03.06.2011.

Europska unija je zabluda, vidi se po ponasanju Europskih celnika do pristupnih pregovora izmedju Hrvatske i Europske unije, svi govore da se bilateralna pitanja ne treba rjesavat u pristupnim pregovorima a nista ne cine da dovedu u red svoje clanice vec dopustaju pritisak, Eu je obicno sranje.

VL
PU
pusrane
07:35 03.06.2011.

Berlusconi je bolji je**č od cijele naše vlade...........

VL
OD
oltar domovine
10:55 03.06.2011.

bravo Berlusconi samo podrzavaj nas i srbe tako da nase curice dodju na stajgu u italiju a i srbske a nekaj bude i za tebe papi hehe jer nase su curice super a bogami ni srbske nisu lose nisi ti bogami ni blesav hehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.