Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Benkovački HDZ

Podigli spomenik F. Tuđmanu pa najavili raspuštanje gradskog odbora

benkovac,Svemir Vrsaljko
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
19.03.2015.
u 07:56

Čin raspuštanja prvi zadarski HDZ-ovac Božidar Kalmeta ostavio je za razdoblje nakon jučerašnje 25. obljetnice

Benkovački HDZ pod predsjedanjem Branka Kutije je pred raspuštanjem. Većina članova GO Benkovca još je prije nekog vremena podnijela ostavku, a čin raspuštanja prvi zadarski HDZ-ovac Božidar Kalmeta ostavio je za razdoblje nakon jučerašnje 25. obljetnice.

Tijekom obilježavanja obljetnice i otkrivanja spomenika prvom predsjedniku RH Franji Tuđmanu, drugi čovjek benkovačkog HDZ-a i glavni oponent Branka Kutije, Svemir Vrsaljko izjavio je kako oni koji su materijalno i duhovno opustošili Benkovac više nisu dobrodošli. Kalmeta se o Vrsaljkovoj poruci s govornice nije izjasnio.

Nakon raspuštanja Gradskog odbora HDZ-a uslijedit će izbori u lokalnom ogranku.

>>Otkriven četiri metra visok spomenik Franji Tuđmanu

>>Pupić Bakrač i Rubeša traže da se Kalmeti zbog nerada umanji plaća za 50 posto
 

Komentara 16

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
10:24 19.03.2015.

Podigli spomenik F. Tuđmanu pa najavili raspuštanje gradskog odbora jer se neki članovi nisu slagali da je stvaranje 200 bogatih balkanskih familija domoljubno djelo stvoreno uz rat, Boga, spretnost i sretnost.

Avatar ikebana5
ikebana5
12:16 19.03.2015.

Skidaju Tita dizu spomenike Tudjmanu, nismo se mi makli od pocetka. Ja nigdje u svijetu, a proputovala sam puno nisam vidjela u 21 stoljecu da se nekim predsjednicima dizu spomenici po gradovima.

BU
Bubalamala
14:57 19.03.2015.

Mislim da to nije Tuđman vidi se po ustima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije