Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESKALACIJA SPORA

Belgija poslala istražitelje u AstraZenecinu tvornicu cjepiva

Myanmar starts vaccinating frontline medical workers
SHWE PAW MYA TIN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.01.2021.
u 15:53

Istragu je zatražila izvršna vlast EU zbog sumnji u objašnjenje AstraZenece o razlozima manje isporuke cjepiva u EU

Na zahtjev Europske komisije, belgijski regulatori posjetili su jučer proizvodni pogon AstraZenece u blizini Bruxellesa, u kojem se proizvodi cjepivo protiv koronavirusa.

Prvi posjet dužnosnika belgijske agencije za lijekove završen je u srijedu u Seneffeu, priopćilo je belgijsko ministarstvo zdravstva. Iz postrojenja su izuzeti uzorci i izvješća, a daljnja kontrola proizvodnje očekuje se u narednim danima, javlja The Guardian.

Istragu je zatražila izvršna vlast EU zbog sumnji u objašnjenje AstraZenece o razlozima manje isporuke cjepiva u EU.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
18:23 28.01.2021.

Samo treba za sve proizvode Astra Zenece usporiti izvoz svih proizvoda iz EU. Čekajte malo da carina pregleda robu prije izvoza, pa malo žešća kontrola, pa fali ovaj papir, pa sad još samo onaj, pa pogledati ćemo za par mjeseci, znate imamo manjak ljudi zbog korone. Brzo bi se riješio problem

IV
ivica45
17:13 28.01.2021.

Neki dan Bil je izjavio da će cijepivo siromašnim zemljama kasniti od 6-8 mjeseci, pametnom dosta. U pozadini svega , bladi profit.

MA
Marsi
18:54 28.01.2021.

Ako uzmemo mRNA cjepivo , automatski postajemo GMO produkt...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije