Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultradesničarski bal
Povratak na članak

Bečka policija zabranila maskiranje lica

„Ovo je prvi put, da je u povodu Bala akademičara uvedena zabrana maskiranja“, rekao je glasnogovornik Bečke policije Roman Hahslinger dnevnom listu Wiener Zeitung.

Komentari 4

NE
Nepokolebljiv
20:32 22.01.2014.

Ako je nekome hladno neka salom omota vrat ali ne i lice! Policijski proglas kaze samo da ce biti kaznjivo skrivanje identiteta u odredeno vrijeme na odredenom mjestu. Posten svijet tamo tada nece niti biti jer se, izgleda, ocekuje nered i nasilje. Socijalisti i slicni ce razbijati izlige, paliti aute i bacati kamenje i "Molotov koktele". U svom "junastvu" ce se sakrivati iza sala ili maske da prakticiraju nezakonje!

VL
Avatar neodgovorni
neodgovorni
15:44 22.01.2014.

da se neboje mozda teroristickog napada.danasnje specijalne kamere iste sekunde identificiraju svakoga bez iznimke ali kako ce nekoga umotanog ili namaskaranog

VL
DU
Deleted user
14:58 22.01.2014.

''učesnika bala'' ''učesnika prosvjeda'' ------------------------------------------------------------------------------------- Ako već dopisnica iz Beča ne poznaje dobro hrvatski književni jezik, a VL nema novca za plaćanje usluga lektora,trebao bi barem netko u redakciji, tko ima potrebno znanje, pročitati tekst članka prije objavljivanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.