Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u mrtvačnici

Bebu 10 sati nakon proglašenja smrti našli živu

bebe
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.11.2013.
u 09:07

Liječnici su izveli carski rez, no kada nisu prepoznali znakove života kod bebe, proglasili su je mrtvom u 3,20 sati.

Beba u Kolumbiji "vratila se među žive" 10 sati nakon što su je proglasili mrtvom i prebacili u mrtvačnicu, piše NY Daily News

Maleno novorođenče, sada nazvano Milagros (što znači čudo), je rođena u ranim jutarnjim satima prošle srijede. Njezina majka Jenny Hurtado je bila samo 27 tjedana trudna kada je dovezena u bolnicu u 2,45 sati. Liječnici su izveli carski rez, no kada nisu prepoznali znakove života kod bebe, proglasili su je mrtvom u 3,20 sati.

Čuli su plač 

Beba je prebačena u mrtvačnicu gdje je osoblje čekalo da po tijelo dođe otac. No, kada je on stigao, beba je u sanduku počela plakati. Ubrzo su je zrakoplovom prevezli u bolnicu u Bogoti gdje još uvijek na odjelu za intenzivnu njegu liječe njezina nedovoljno razvijena pluća. 

Liječnik Javier Zagarra je kazao da je moguće da se pogreška sa proglašenjem smrti dogodila zbog "laganog kucanja srca" u vrijeme rođenja. - U nekim slučajevima micanje srca nije primjetno, iako je novorođenče živo i zbog toga se događa da se proglasi smrt - rekao je liječnik. 

>>Umjesto 
gipsa djeci 
amputiraju 
ruke i noge

Ključne riječi

Komentara 2

ZZ
zoro zorić
10:35 19.11.2013.

fala Bogu :))))

KO
Kora
13:04 19.11.2013.

To se zove sreća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije