Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan neovisnosti

'Bebić i Kosor nisu se svađali već su razgovarali o dnevnom redu'

kosor (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
08.10.2010.
u 14:04

Nisam mogla ni pomisliti ni sanjati da ću biti na čelu Vlade, ali sam na poslu davala maksimum - kazala je premijerka odgovarajući na pitanje je li prije 19 godina pomislila da će voditi državu i stranku.

Veliki, strateški i povijesni ciljevi pred ispunjenjem su. No pravnu državu onakvu kakvu su sanjali i za koju se se borili hrvatski branitelji još im dugujemo i taj posao odrađujemo - poručila je premijerka i predsjednica HDZ Jadranka Kosor nakon polaganja vijenaca na Mirogoju u povodu Dana neovisnosti.

- Nisam mogla ni pomisliti ni sanjati da ću biti na čelu Vlade, ali sam na poslu davala maksimum - kazala je odgovarajući na pitanje je li prije 19 godina pomislila da će voditi državu i stranku, i da će neki članovi HDZ-a biti pod istragom ili sumnjom za kriminal i korupciju.

Ponovila je kako stranka nije u krizi.

- I mislim da smo otvorili jednu novu stranicu HDZ-a, ispisujemo je svakodnevno, teško jest, ali dat će iznimno dobre rezultate - poručila je Kosor.

Dodala je da je borba protiv korupcije j program HDZ-a, borba za gospodarski oporavak jest program stranke i svakako europska Hrvatska jest program HDZ-a.

Dan ranije polažući vijence na Mirogoju premijerku Kosor i predsjednika Sabora Luku Bebića fotoreporteri su “uhvatili” u žustru razgovoru. No glasnogovornica Martina Buntuć Juričić opovrgnula je da je riječ o sukobu dodavši da su Bebić i Kosor razgovarali su o dnevnom redu i novim prijedlozima zakona koji će se naći pred Saborom u nastavaku sjednice.

Ključne riječi

Komentara 46

FE
Felicijen
16:13 08.10.2010.

Mislim da se Kosorica i ovakav HDZ više ne bi trebali toliko truditi oko nas. Mi to jednostavno ne zaslužujemo!

DH
dalibor.hren
09:26 09.10.2010.

Razgovaraju o prvome s dnevnog reda za Remetinec. Krug je sve uži, a Jaca i Luka sve bliži.

KU
kumajela
20:42 08.10.2010.

Ovo dvoje kao agenti KGB-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije