Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIĆAN SLUČAJ
Povratak na članak

Beba koju je pas izgrizao ponovno na operaciji: 'Ima tkiva koje nije preživjelo...'

Nakon pretrage magnetskom rezonancom dogovoreno je da se krene na novu operaciju koja je trajala nekoliko sati.

Komentari 11

BF
bf2
17:56 25.03.2019.

I tako smo i mi mali Hrvati dosegli onu dekadenciju kojoj teže svi oni narodi koji žele biti "napredni i progresivni",a u kojoj životinje imaju veća prava od ljudi, gdje umjesto djece parovi šeću pse koji vrijede koliko i automobil, gdje neoliberalna "inteligencija" smatra sebe moralnim stupom društva, te se seksualne anomalije glorificiraju...baš tužno

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
19:13 25.03.2019.

Kad vozim auto a nisam vezan 500 kuna tu samo ja mogu nastradati. A kad vodim đukelu kroz ulice bez Lanca to je sloboda kretanja životinje. To su zakoni koji nisu normalni.

VL
Avatar Analizator
Analizator
19:03 25.03.2019.

Ja sam odavno govorio da treba uvesti porez na pse od kuda bi se financiralo čišćenje govana, pišake, kada pas bez povodca izleti pred auto, bicikl ili motor i napravi štetu, kada doga ugrize bebu itd...

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
17:20 25.03.2019.

Svaka čast 'ljubiteljima životinja'!

VL
DU
Deleted user
22:00 25.03.2019.

Ako slučajno dijete ostane trajni invalid na čiji teret pada zbog toga što je gotovo djed htio imati malo dijete i ubojitog psa? Ti i takvi rade i protiv mene jer svojim nerazboritim ponašanjem dovode u opsanost nedužne ljude o kojima onda kada se nešto desi društvo treba brinuti. Pod to podrazumijevam i pijance za volanom, nasilnike kao onaj sa paga i njima slične.

VL
MA
Marcos
17:24 25.03.2019.

Da ne kazem da me nisu feministkinje iz udruge ljubitelja životinja napale na facebooku sto je sam uspavao 8 god staru dogu zbog djece..a one zive cca 8 godina

VL
80
8.000 eura, 8.000 eura!
00:01 26.03.2019.

Na žalost velika je šansa da ovo jadno dijete bude teško hendikepirano ako uopće preživi takve strašne ozljede.

VL
BA
bazinga
17:32 25.03.2019.

Jade balkanski

VL
RU
rudolfxx
00:47 28.03.2019.

U Njemackoj postoji osiguranje za pse . Ako pas napravi neku stetu vlasnik mora sam platiti ukljucujuci lijecenje pa cak i dozivotno uzdrzavanje, Zato se vecina odlucuje na osiguranje koje je oko 100Eur mjesecno. To bi trebalo i kod nas, mozda i obavezno za vece pse.

VL
BS
@bserver
18:11 25.03.2019.

Ako je otac bio nazočan, pa ceo svet zna da je on zlostavljač! Muškarac je po difoltu kriv! Žene to ne mogu biti! Možda bi mogle, da se radilo o kuji. Ali to je muški pas i zato zreba tužitii oca! Ataj pas, pa to je u stvari mica maca.. njega samo neupućeni koriste da proždire divlje zvijeri, druge pse i male bebe. Jedino ih treba dobro nahraniti. Jer glad ih omanita. Priča se da jednomjesečno hranjenje psa, isključivo na luku iz Omana, u cijelosti suzbija njihovu agresivnu ćud!? E da, nemoj slučajno da nekom bedaku padne na um ideja da predloži izmjenu zakona. Pa da takvi, križanjem uzgojeni psi borci, moraju biti na povodcu..ili da moraju imati brnjice kad ih "gazde" dovedu u dječje igralište! To bi bilo čisto zlostavljanje nedužnih psića koji nisu krvoločni, tek tu i tamo pojedu poneku žrtvu.. ma nije vrijedno spomena!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.