Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIĆAN SLUČAJ

Beba koju je pas izgrizao ponovno na operaciji: 'Ima tkiva koje nije preživjelo...'

doga
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
25.03.2019.
u 17:09

Nakon pretrage magnetskom rezonancom dogovoreno je da se krene na novu operaciju koja je trajala nekoliko sati.

Beba koju je argentinska doga ugrizla za glavu u petak u obiteljskoj kući u mjestu Repaš ponovno je na neurokirurškom zahvatu u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj. Djevojčica stara tek nešto više od mjesec već je po napadu hitno operirana u toj bolnici no neurokirurški zahvat je ponovno bio nužan nakon jučerašnje pretrage magnetskom rezonancom (MR). 

- Na MR smo vidjeli da je dio moždanog tkiva uništen i on se jednostavno mora maknuti da bi se dala šansa zdravom dijelu moždanog tkiva. Nažalost, i sa lijeve i sa desne strane ima tkiva koje nije preživjelo ozljedu i to se mora odstraniti. Ta rana jednostavno ima nekrotičnih dijelova tkiva koji se ne mogu odmah vidjeti i znati što će stradati, trebalo je vidjeti kako će koji dio moždanog tkiva preživjeti - pojasnio nam je prof.dr.sc. Goran Roić, ravnatelj Klaićeve. 

Za razgovora sa ravnateljem Roić operacija je već trajala nekoliko sati te do zaključenja ovog broja nije bila dovršena. Podsjetimo, napad psa dogodio se kada su roditelji bili u kući, a protiv oca je podnesena kaznena prijava.

Medvjed se otrgnuo s lanca i napao ljude

Ključne riječi

Komentara 11

BF
bf2
17:56 25.03.2019.

I tako smo i mi mali Hrvati dosegli onu dekadenciju kojoj teže svi oni narodi koji žele biti "napredni i progresivni",a u kojoj životinje imaju veća prava od ljudi, gdje umjesto djece parovi šeću pse koji vrijede koliko i automobil, gdje neoliberalna "inteligencija" smatra sebe moralnim stupom društva, te se seksualne anomalije glorificiraju...baš tužno

Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
19:13 25.03.2019.

Kad vozim auto a nisam vezan 500 kuna tu samo ja mogu nastradati. A kad vodim đukelu kroz ulice bez Lanca to je sloboda kretanja životinje. To su zakoni koji nisu normalni.

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
17:20 25.03.2019.

Svaka čast 'ljubiteljima životinja'!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije