Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritičar njemačke kancelarke
Povratak na članak

Bavarski premijer Seehofer jedini može srušiti Merkel

Horst Seehofer kanio se nakon izbora za Bundestag 2017. potpuno povući iz politike, no sada su ga ohrabrili rezultati anketa

Komentari 4

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:33 07.08.2016.

Mičite tu vehabijsku sluškinju s trona!

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
11:03 07.08.2016.

Europa se mora izvuci iz anglo-cionistickih ralja koja joj salje neeuropsko stanovnistvo na svoj teritorij, time i terorizam. Neminovna je osovina Pariz-Berlin-Moskva-Teheran-Peking, kako vojni, tako i ekonomski savez. Le Pen, AfD, Orban, Fico, Zeman i car Putin ce biti nova snaga Europe.

VL
Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
12:56 07.08.2016.

Seehofer je isto sluga Mame Merkel. Kad je najavio tužiti vladu na čelu sa Merkel, on se us*ao i povukao tužbu nakon razogovora. Bezkičmenjak. AfD jedina partija koja se protivi ovom zlu.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:16 07.08.2016.

Bitte,gieb diese Oma keine Chonse

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.