Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA GREEN DEALA

Bavarska protiv Ursule von der Leyen: Uništit ćete naš ponos – autoindustriju

18.02.2023.
u 19:21

Von der Leyen ne provodi politiku Europske pučke stranke, iz koje potječe, nego ekonomsku politiku zelenih i socijalista, bune se u EPP-u

Komentara 4

JD
Jardin_d_enfants
20:56 18.02.2023.

U Munchenu su demonstracije protiv rata.Govore hocemo dobre odnose sa Rusijon.Narod ne moze placat grijanje...

XA
xaron
20:33 18.02.2023.

Zelena agenda izgleda jako lijepo i obečavajuče. Medjutim postoji još mnogo nariješenih problema da bi on zaživjela. Primjeri iz UK i Njemačke sa vjetroelektranama to dobro pokazuju. U nekim danima se dešavalo da vjetroelektrane u tim drzavama proizvode preko 50% potrebne el. energije te to natedni dan padne na 5%. Sa takvim fluktuacijama se ne može održavati niti jedan el.energetski sistem.

Avatar Hazl113
Hazl113
19:32 18.02.2023.

E sada da li se isplati više ulagat u takvu industriju dizel i benzinskih motora. Za razvoj novog motora, potrebno je uložiti oko 6 mil. €. Sada da se krene sa razvojem, motor bi došao u prodaju 2026 god. Totalno neisplativo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije